Το «Blue Beetle» με τον Λατίνο υπερήρωα της DC έρχεται στους κινηματογράφους!

Έρχεται στους κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία «Blue Beetle» σε σκηνοθεσία Ανχελ Μανουέλ Σότο.

 

Στις 5 Οκτωβρίου έρχεται στους κινηματογράφους η ταινία «Blue Beetle» σε σκηνοθεσία Ανχελ Μανουέλ Σότο, από την Tanweer.

 

H Warner παρουσιάζει το Blue Beetle, την πρώτη σόλο κινηματογραφική μεταφορά του Λατίνου υπερήρωα της DC.  Στην ταινία, που σκηνοθετεί ο Άνχελ Μανουέλ Σότο, πρωταγωνιστεί ο Σόλο Μαριντουένια στον ομώνυμο ρόλο καθώς και στον ρόλο του άλτερ έγκο Χάιμε Ρέγιες.

 

Περίληψη ταινίας

Ο Χάιμε Ρέγιες αποφοίτησε πρόσφατα από το πανεπιστήμιο και γεμάτος προσδοκίες επιστρέφει στο σπίτι του, για να ανακαλύψει ότι όλα έχουν αλλάξει. Καθώς αναζητά έναν σκοπό στη ζωής του, ένα παιχνίδι της μοίρας ρίχνει στα χέρια του ένα αρχαίο κειμήλιο εξωγήινης βιοτεχνολογίας: τον Σκαραβαίο. Ο Σκαραβαίος τον διαλέγει για ξενιστή και έτσι αποκτά μια απίθανη πανοπλία και μαζί με αυτή, εντυπωσιακές δυνάμεις. Η μοίρα του θα αλλάξει για πάντα και θα μεταμορφωθεί στον υπερήρωα Blue Beetle.

 

Οι Συντελεστές

Στην ταινία, πρωταγωνιστεί ο Σόλο Μαριντουένια στον ομώνυμο ρόλο καθώς και στον ρόλο του άλτερ έγκο Χάιμε Ρέγιες. Δίπλα στον Μαριντουένια (Cobra Kai) παίζουν η Αντριάνα Μπαράζα (Ράμπο: Το τελευταίο αίμα, Thor) ως γιαγιά του Χάιμε, ο Νταμιάν Αλκάσαρ (Narcos, Narcos: Μεξικό) στον ρόλο του πατέρα του, ο Ραούλ Μαξ Τρουχίγιο (ταινίες ο Εκτελεστής) ως Κάραπαξ, με τη βραβευμένη με Όσκαρ Σούζαν Σαράντον (Monarch, Θα ζήσω) ως Βικτώρια Κορντ και τον Τζορτζ Λόπεζ (ταινίες Ρίο και Τα Στρουμφάκια) στον ρόλο του θείου του Χάιμε, Ρούντι. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης η Ελπίντια Καρίγιο (Mayans M.C., ταινίες Κυνηγός) στον ρόλο της μητέρας, η Μπρούνα Μαρκεζίνι (Maldivas, God Save the King) ως Τζένι Κορντ, η Μπελίσα Εσκομπέντο (American Horror Stories, Χόκους Πόκους 2: Οι 3 μάγισσες) ως αδελφή του Χάιμε, και ο Χάρβεϊ Γκιγιέν (What We Do in the Shadows) ως Δρ. Σάντσεζ.

 

Ο Σότο (Charm City Kings, The Farm) σκηνοθετεί σε σενάριο του Γκάρετ Ντούνετ-Αλκοσέρ (Σφαίρες στο Μεξικό), βασισμένο στους χαρακτήρες της DC.

 

 

 

 

Ταυτότητα ταινίας

Σκηνοθεσία: Ανχελ Μανουέλ Σότο

Σενάριο: Γκάρεθ Ντάνετ-Αλκοσέρ

Φωτογραφία: Πάβελ Πογκορζέλσκι

Μοντάζ: Κρεγκ Αλπερτ

Μουσική: The Haxan Cloak

Πρωταγωνιστούν: Σόλο Μαριντουένια, Σούζαν Σαράντον, Αντριάνα Μπαράζα, Νταμιάν Αλκάσαρ, Ραούλ Μαξ Τρουίγιο, Ελπίντια Καρίγιο, Μπρούνα Μαρκεζίνι, Μπελίσα Εσκομπέντο, Χάρβεϊ Γκιγιέν

Διάρκεια: 127 λεπτά

Χώρες παραγωγής: Η.Π.Α., Μεξικό

Έτος παραγωγής: 2023