Ανακαίνισε το σπίτι της και έγινε…viral!

Νεαρή γυναίκα ανακαίνισε το χώρο του σπιτιού της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Δείτε το πριν και το μετά.

 

Γνωστή στα social media έγινε η νεαρή Charlotte Greedy, μητέρα δύο παιδιών, λόγω…του σπιτιού της!

Ένα νεαρό ζευγάρι από την Ουαλία πριν δύο χρόνια αποφάσισε να αγοράσει σπίτι, όπου και το μεταμόρφωσαν στην πορεία. Όπως αναφέρει στο dailymail.co.uk, όταν η 28χρονη Charlotte αγόρασε με τον σύζυγο της το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση, γεμάτο σκουπίδια και αποτσίγαρα. Παίρνοντας την απόφαση να το ανακαινίσουν, κατάφεραν με ένα budget που δεν ξεπέρασε τα 5.000 δολάρια, να «φτιάξουν» το παρατημένο σπίτι σε μία μοντέρνα κατοικία με καινούρια κουζίνα, μπάνιο και ένα αξιοζήλευτο κήπο.

Το όμορφο σπίτι της μοιράστηκε η νεαρή Charlotte με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram (ο λογαριασμός της έχει πάνω από 230.000 followers), προκαλώντας τον θαυμασμό όλων. Να σημειωθεί πως για τις ανάγκες της ανακαίνισης η ίδια έκανε πολλές αυτοσχέδιες κατασκευές, κάτι που ενθουσίασε τους χρήστες του διαδικτύου.

Σε συνέντευξη της δήλωσε: «Πάντα είχα ένα πάθος με τις DIY κατασκευές. Από μικρή έψαχνα στο Pinterest και παρακολουθούσα ανακαινίσεις που έκαναν άλλοι. Αυτό με οδήγησε και στο να ανακαινίσω το σπίτι μου μόνη μου».