Νέα PILS ΕΦΤΑΡΑ με 7% αλκοόλ

Οι μπίρες είναι ένα ποτό που οι περισσότεροι αγαπούν και επιλέγουν να καταναλώσουν, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Σημαντική όπως είναι αναμενόμενο είναι και η παρουσία τoυς στα ράφια των μίνι μάρκετ. Μάλιστα αρκετά είναι τα καταστήματα της μικρής λιανικής που επενδύουν σε νέους κωδικούς, προκειμένου να αυξήσουν τη γκάμα που προσφέρουν στους πελάτες τους.

 

Ζήτηση όμως φαίνεται να έχουν και οι μπίρες με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, γεγονός που κάνει τις εταιρίες να αναζητούν νέους κωδικούς προϊόντων συγκεκριμένων προδιαγραφών (χαμηλής περιεκτικότητάς σε αλκοόλ), ώστε να εμπλουτίζουν την γκάμα των επιλογών που προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό, δίνοντας έτσι και την ευκαιρία να τις απολαύσουν και άνθρωποι που αποφεύγουν την κατανάλωση αλκοολούχων ροφημάτων.

 

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης με οδηγό την αγάπη και το μεράκι της για καλή και ποιοτική μπίρα, κυκλοφόρησε τη νέα PILS ΕΦΤΑΡΑ με μόλις 7% αλκοόλ.

 

H PILS ΕΦΤΑΡΑ διαθέτει γεμάτη γεύση που καταφέρνει να ισορροπήσει τον ευκολόπιοτο χαρακτήρα της PILS HELLAS με την εμπειρία μιας Pilsner μπύρας με 7% αλκοόλ, και παράγεται με αγνά υλικά υψηλών προδιαγραφών και χωρίς πρόσθετα, με τις πιο σύγχρονες τεχνικές ζυθοποίησης, ακριβώς όπως και η PILS HELLAS.

 

*Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 500ml.