ΛΟΥΞ Free: Κυκλοφόρησε η νέα πορτοκαλάδα “Free” σε pet φιάλη

Νέο κωδικός για την ΛΟΥΞ στην κατηγορία “Free”. Η νέα πορτοκαλάδα “Free” ακολουθεί την σύγχρονη διατροφική επιλογή, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ανθρακικού και συντηρητικών.

 

Η εταιρεία ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. βολιδοσκοπώντας στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, αλλά και παρατηρώντας τις διατροφικές αλλαγές που επιλέγουν οι άνθρωποι, διεύρυνε κι άλλο τους ορίζοντες της με σειρά προϊόντων “Free”.

 

Η νέα σειρά  “Free” εμπλουτίστηκε κατά ένα νέο κωδικό, αυτό της πορτοκαλάδας χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ανθρακικού και συντηρητικών, και με λιγότερη θερμιδική αξία.

 

Το νέο soft drink της ιστορικής Πατρινής βιομηχανίας είναι προϊόν νέας γενιάς, το οποίο έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά, είναι απαλλαγμένο από το ανθρακικό, την προσθήκη ζάχαρης και των συντηρητικών, και διατίθεται σε νέα ολοκαίνουργια εμφάνιση (pet φιάλη) των 330ml.

 

Η νέα εμφάνιση

Ανανεωμένη είναι η φιάλη του νέου προϊόντος πορτοκαλάδας Free. Πιο αναλυτικά, το στόμιο στην νέα φιάλη είναι πιο φαρδύ -συγκριτικά με τις προηγούμενες συσκευασίες, και φαρδαίνει ερχόμενο πιο κοντά στο σώμα του μπουκαλιού.

 

Η ουσία-γεύση

  • Η νέα ΛΟΥΞ παράγεται αποκλειστικά από πορτοκάλια Ελληνικής προέλευσης και περιέχει μόνο φυσικά γλυκαντικά.
  • Έχει 60% λιγότερες θερμίδες, πάντα σε σύγκριση με τα κλασικά αναψυκτικά.
  • Η γεύση της είναι εξαιρετική παρά την έλλειψη του ανθρακικού, των συντηρητικών και της ζάχαρης.

 

Αξιοσημείωτο είναι πως η εταιρεία ΛΟΥΞ μέσα σε αυτό το γενικό κλίμα έντονου ανταγωνισμού, πρόσφατα λάνσαρε και την νέα σειρά με κρύα τσάι “ΛΟΥΞ Ice tea“ σε τρεις ακαταμάχητους γευστικούς συνδυασμούς.