Αρωμάτισε το μπάνιο σου με 3+1 βήματα

Φέρε το καλοκαίρι στο μπάνιο σου με 4 απλές κινήσεις!

 

Πόσο ευχάριστη διάθεση μπορεί να φτιάξει ένα όμορφο διακοσμημένο μπάνιο; Πολύ! Αλλά είναι μόνο αυτό που είναι σημαντικό σε αυτόν τον περιορισμένο χώρο; Σαφέστατα και όχι!

Τα αρώματα από αρχαιοτάτων χρόνων προσέδιδαν μια έξτρα πινελιά περιποίησης και καλαισθησίας, γεγονός που επεκτάθηκε μετέπειτα και σε επίπεδο χώρων. Ένας όμορφος αρωματισμένος χώρος πάντα προσδίδει μια έξτρα πινελιά. Έτσι λοιπόν μπορείτε να «αναβαθμίσετε» τον χώρο του μπάνιου σας με αρώματα, εφαρμόζοντας 3 tips – βήματα, με τα οποία το μπάνιο μας μπορεί να μυρίζει καλοκαίρι.

Πρόσθεσε ένα ευχάριστο άρωμα στο ρολό χαρτί υγείας

Σύμφωνα με το Tom’s Guide για να μυρίζει ευχάριστα ο χώρος του μπάνιου είναι να βάλεις μερικές σταγόνες αιθέριων ελαίων στο ρολό της τουαλέτας.

Εκτέλεση:

  1. Επέλεξε το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο και τοποθέτησε το σταγονόμετρο στο εσωτερικό του ρολού.
  2. Έπειτα, στύψε μερικές σταγόνες στον πυρήνα από χαρτόνι, περίστρεψε το ρολό χαρτιού υγείας για να κατανεμηθεί ομοιόμορφα.

 

Φρέσκαρε το βουρτσάκι της τουαλέτας

Το βουρτσάκι της τουαλέτας είναι συχνά συνυφασμένο με άσχημες μυρωδιές, αποτέλεσμα αυξημένου μικροβιακού φορτίου, προκαλώντας δυσοσμία στον χώρο του μπάνιου.

Εκτέλεση:

  1. Μετά από κάθε χρήση ψέκασε την βούρτσα με ένα προϊόν καθαρισμού το οποίο θα περιέχει ένα ευχάριστο άρωμα και μπορεί να συνδυάζεται και με βακτηριοκτόνα δράση. Αυτό θα βοηθήσει στην απολύμανση της βούρτσας και θα εμποδίσει την ανάπτυξη μικροοργανισμών, αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα των δυσάρεστων οσμών.

Επένδυσε σε ένα αποσμητικό μπάνιου

Επέλεξε ένα αποσμητικό χώρου είτε για απευθείας ψέκασμα είτε ως συσκευή αυτόματης χρήσης.

 

Άλλαζε συχνά τις πετσέτες και τα πατάκια

Οι πετσέτες και τα χαλάκια μπάνιου λόγω της αυξημένης χρήσης τους λερώνονται γρήγορα και συγκεντρώνουν άσχημες μυρωδιές στο υλικό τους. Για να εξαλείψετε τις δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από αυτή την αιτία, φροντίστε να αλλάζετε τις πετσέτες και τα πατάκια τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.