Ελένη Φουρέιρα: Οι ολόσωμες φωτογραφίες στο Instagram που προκαλούν νέα σχόλια!

Δεν πέρασε πολύ καιρός από την στιγμή που κάποιοι μίλησαν περί εγκυμοσύνης της τραγουδίστρια, με την ίδια να μην παίρνει θέση -μέχρι και σήμερα- σε όλη αυτή φημολογία.

 

Η Ελένη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δε σταματά να μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητας της. Μάλιστα το απόγευμα της Τετάρτης κοινοποίησε και κάποιες ολόσωμες φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει με θέα το απέραντο γαλάζιο, γράφοντας ως λεζάντα

«Μέσα στο μπλε».

Βλέποντας όμως τις φωτογραφίες της συγκεκριμένης ανάρτησης αντιλαμβανόμαστε τις άψογες αναλογίες του σώματος της Ελένης, χωρίς κάποια ένδειξη φουσκωμένης κοιλιάς.

 

Πως ξεκίνησαν οι φήμες περί εγκυμοσύνης

Την Παρασκευή (22/07) η Ελένη Φουρέιρα πυροδότησε φήμες περί εγκυμοσύνης λόγω της ξαφνικής ακύρωσης της προγραμματισμένης συναυλίας της στην Κύπρο για λόγους υγείας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τι ακριβώς συμβαίνει.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξέδωσε ανακοίνωση όπου ενημέρωνε τους fans πως ακυρώνει όλο το καλοκαιρινό της tour, γεγονός που φούντωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης.