Δράμα: Όλα έτοιμα για την 1η «Λευκή Νύχτα» που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος

Με πάνω από τριάντα εκδηλώσεις θα γιορταστεί στο κέντρο της Δράμας η «Λευκή Νύχτα», την Παρασκευή 7 Ιουλίου.

 

Η 1η «Λευκή Νύχτα» στην πόλη της Δράμας, που διοργανώνει την Παρασκευή 7 Ιουλίου ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας από τις 8 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα, είναι πλέον γεγονός.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν πρόγραμμα, στην γιορτή αυτή του καλοκαιριού θα λάβουν δράση περισσότερες από 30 εκδηλώσεις τις οποίες οι κ. Παύλος Οικονόμου και κ. Χαράλαμπος Ηλιάδης οργάνωσαν ώστε οι παρευρισκόμενοι να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν  την ξεχωριστή αυτή βραδιά. Να σημειωθεί πως ο κόσμος που πρόκειται να παρευρεθεί θα είναι πολύς, ενώ λόγω των πολυάριθμων εκδηλώσεων  που θα λάβουν χώρα σε διάφορα σημεία της πόλης θα έχουν ως αποτέλεσμα  η κυκλοφορία να κλείσει σχεδόν σε όλο το κέντρο.

 

Στη γιορτή του εμπορικού κόσμου έχουν προγραμματιστεί παραδοσιακό, ποντιακό και λαϊκό γλέντι, μουσικές μπάντες, αθλητικές εκδηλώσεις, διάφορες δράσεις και κατασκευές για τα παιδιά.

 

Οι προετοιμασίες για την 1η Λευκή Νύχτα της Δράμας έχουν ξεκινήσει περίπου 2,5 μήνες πριν από τους ανθρώπους του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας, οι οποίοι κατάφεραν να προετοιμάσουν έναν πολύ εντυπωσιακό θεσμό.

Την προσπάθεια αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας, στηρίζουν οικονομικά: ο Δήμος Δράμας, η Περιφέρεια ΑΜΘ και το Επιμελητήριο Δράμας.

Στόχος των διοργανωτών η «Λευκή Νύχτα» να μεγαλώσει σε ένα τριήμερο φεστιβάλ.