Η Elite της Elbisco επεκτείνεται ξανά με τη νέα σειρά Εlite VITA

Επεκτείνεται ξανά η Elite της Elbisco με τη νέα σειρά Εlite VITA, που εστιάζει σε συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας.

 

Πιστή στις αξίες που την ανέδειξαν ως κορυφαία μάρκα φρυγανιάς στην Ελλάδα, η Elite έρχεται με τη νέα σειρά Elite VITA να ανανεώσει ριζικά την κατηγορία των γκοφρετών ρυζιού και να την επεκτείνει, προσφέροντας στους καταναλωτές νέες απολαυστικές και ποιοτικές προτάσεις πρωινού και snacking για όλη την ημέρα.

 

Οι Elite VITA Γκοφρέτες Καλαμποκιού κυκλοφορούν σε 2 μοναδικές γεύσεις Κλασική και με Σπόρους και οι Elite VITA Γκοφρέτες Ρυζιού κυκλοφορούν σε 2 απολαυστικές γεύσεις με Σουσάμι & Αλάτι και με σπόρους Chia & Quinoa.

 

Elite Vita Γκοφρέτες Καλαμποκιού Κλασικές

Οι νέες Elite Vita Γκοφρέτες Καλαμποκιού, λεπτές, τραγανές, με πλούσια γεύση, αποτελούν ιδανική επιλογή για μια ισορροπημένη διατροφή. Είναι φτιαγμένες από σπόρους καλαμποκιού, χωρίς γλουτένη ή τεχνητά συστατικά, με 16kcal ανά φέτα και τετράγωνο σχήμα, και αποτελούν ένα ισορροπημένο snack για όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Συστατικά

Καλαμπόκι (99%), αλάτι Ιμαλαίων, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας).

 

Αλλεργιογόνα

Σόγια

 

Elite Vita Γκοφρέτες Καλαμποκιού με Σπόρους

Είναι φτιαγμένες από σπόρους καλαμποκιού, με κολοκυθόσπορο, κύμινο και λιναρόσπορο, χωρίς γλουτένη ή τεχνητά συστατικά, με 16kcal ανά φέτα και τετράγωνο σχήμα, και αποτελεί ένα ισορροπημένο snack για όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Συστατικά

Καλαμπόκι (92%), κολοκυθόσπορος (5%), άγριο κύμινο (1,2%), λιναρόσπορος (1%), αλάτι Ιμαλαίων, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας).

 

Αλλεργιογόνα

Σόγια

 

Elite Vita Γκοφρέτες Ρυζιού Σουσάμι & Αλάτι

Είναι φτιαγμένες από καστανό ρύζι, με προσθήκη σουσαμιού & αλατιού, χωρίς γλουτένη ή τεχνητά συστατικά, με 16kcal ανά φέτα και τετράγωνο σχήμα.

 

Συστατικά

Καστανό ρύζι (95%), σουσάμι (4%), αλάτι (1%), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας).

 

Αλλεργιογόνα

Σόγια, σουσάμι

 

Elite Vita Γκοφρέτες Ρυζιού με Σπόρους Chia & Quinoa

Είναι φτιαγμένες από καστανό ρύζι, με προσθήκη σπόρων chia & quinoa, χωρίς γλουτένη ή τεχνητά συστατικά, με 16kcal ανά φέτα και τετράγωνο σχήμα.

 

Συστατικά

Καστανό ρύζι (95%), σουσάμι (4%), αλάτι (1%), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας).

 

Αλλεργιογόνα

Σόγια, σουσάμι