Η Jennifer Aniston μούσα του CR Fashion Book – Συμμετέχει σε μία σειρά από αφιερωματικά projects

View Gallery 8 Photos

Η Jennifer Aniston γίνεται η μούσα του CR Fashion Book, και παραχωρεί συνέντευξη μέσα από την οποία μιλάει για όλα!

 

Μετά την Kim Kardashian η Jennifer Aniston γίνεται η δεύτερη κυρία που μπαίνει στο εξώφυλλο του περιοδικού CR Fashion Book, συμμετέχοντας σε μία σειρά από αφιερωματικά projects.

 

Η γνωστή και πετυχημένη ηθοποιός ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με πόζες τολμηρές, προβάλλοντας το καλλίγραμμο σώμα της το οποίο είναι πιο fit από ποτέ, ενώ τα crop tops στο προσκήνιο και οι ασπρόμαυρες λήψεις κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα πιο «dark» και εντυπωσιακό.

 

 

Μάλιστα σε συνέντευξη που παραχώρησε η 54χρονη ηθοποιός δε δίστασε να μιλήσει για όλα, ακόμη και για την καθημερινή ρουτίνα αυτοβελτίωσης της. Μεταξύ άλλων μίλησε για το τι τρώει, το πώς γυμνάζεται και για το ποια προϊόντα ομορφιάς χρησιμοποιεί.

Το βασικό για την Aniston είναι πως φέρνει την ενέργεια και την υγεία της από τα μέσα προς τα έξω: «Πίνω πολύ νερό, αθλούμαι και κινούμαι καθημερινά, προσπαθώ να τρώω φρέσκες τροφές και να κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ. Και το πιο σημαντικό, προσπαθώ πολύ να σκέφτομαι τι θέλω να βάζω στο μυαλό μου, ο κόσμος μας δοκιμάζεται και ξέρω πως όλοι νοιαζόμαστε αλλά είναι εξίσου δύσκολο το να κρατάμε εκτός τη φασαρία».

Αξιοσημείωτο είναι πως την Jennifer, για το επετειακό εξώφυλλο των δέκα χρόνων του, το περιοδικό εκπροσώπησε η editor in chief Carine Roitfeld η οποία και έντυσε την Aniston.

 

Η σειρά μαλλιών Lolavie

Στα πλαίσια της συνέντευξης της μίλησε και για τη σειρά μαλλιών Lolavie, την οποία θεωρεί «παιδί» της: «Όλα τα προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει στο σπίτι ή στη δουλειά, ήταν όλα κομμάτι της δημιουργίας του Lola Vie», λέει η Jen η οποία εξομολογείται πως η απόφαση πάρθηκε τώρα χάρη στην ομάδα που δημιούργησε:

 

«Από το ξεκίνημα είπα στην ομάδα μου πως η δέσμευσή μου είναι να έχω μια σειρά προϊόντων για τα μαλλιά που θα λειτουργούν, τα συστατικά θα είναι σωστά και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας μέχρι το αποτέλεσμα να μας ικανοποιεί, δεν τρώμε αν δεν το πετύχουμε», τονίζει η ηθοποιός η οποία εξομολογείται χαρακτηριστικά: «Λατρεύω τα όμορφα μαλλιά και όχι τα μαλλιά μου δεν δείχνουν πάντα ωραία. Και φυσικά έχω κάνει κουρέματα για τα οποία μετανιώνω, ποιος δεν έχει»;

 

Το τυπικό βράδυ Σαββάτου ή Κυριακής

Τέλος, η Jen μίλησε και το πως είναι για εκείνη ένα τυπικό βράδυ Σαββάτου ή Κυριακής. Η ίδια ανέφερε πως αυτό περιλαμβάνει παρέα με καλούς φίλους και ιδανική γυμναστική με το «Pvolve», την πλατφόρμα που την έκανε να γυμναστεί όπως ποτέ πριν στο παρελθόν.