Η νέα LG Gallery OLED TV συναντιέται με την δημιουργικότητα του Στέλιου Κουδουνάρη

Η κορυφαία αισθητική της LG Gallery OLED TV αποτελεί ένα κόσμημα αισθητικής, συνδυασμένο με την καινοτομία και την λειτουργικότητα.

 

Η τεχνογνωσία της LG αναμφίβολα αγγίζει την κορυφή, μιας και τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται για την άριστη ποιότητα τους, τον άψογο σχεδιασμό αλλά και την λειτουργικότητα τους. Αυτή τη φορά η κορυφαία στο είδος της LG έρχεται να δώσει ακόμη μια δυναμική παρουσία στον χώρο, δημιουργώντας τη σειρά LG Gallery OLED. Μια σειρά τηλεοράσεων που απαντά στο όραμα για ένα καινοτόμο αλλά και κομψό τεχνολογικό δημιούργημα.

Η LG Gallery OLED TV αποτελεί εάν κόσμημα αισθητικής που προσφέρει την οπτική ενός πραγματικού έργου τέχνης στον χώρο. Με την κορυφαία τεχνολογία LG OLED που τη διακρίνει αυτοφωτίζεται και δεν απαιτεί οπίσθιο φωτισμό, κάτι που ξεκλειδώνει έναν νέο κόσμο σχεδιασμού τηλεόρασης: απίστευτα λεπτή κατασκευή, εξαιρετικά λεπτές στεφάνες και τελικά ένα κομψό design item που μοιάζει σαν έργο τέχνης.

 

Η LG Gallery OLED TV και ο Στέλιος Κουδουνάρης

Η νέα αυτή τηλεόραση της LG έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο καλλιτεχνικό “πάντρεμα” ποιότητας, τεχνολογίας και στυλ που διεξήχθη στο ατελιέ του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή, Στέλιου Κουδουνάρη.

Η άψογη αισθητική σχεδίαση και η ποιότητα της ρεαλιστικής απεικόνισης που προσφέρει σε ένα χώρο, ανέδειξε ακόμη περισσότερο το ατελιέ του σχεδιαστή, το οποίο επισκέφτηκε η γνωστή δημοσιογράφος Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Η Ελιάνα φωτογραφήθηκε με φόρεμα δημιουργίας του Στέλιου Κουδουνάρη, εκπληρώνοντας με ακρίβεια τη σύνδεση της φινέτσας με την state of the art τεχνολογική καινοτομία της LG.