Η τάση των 00s του strapless φορέματος επέστρεψε!

Τα strapless φορέματα κάνουν δυναμικό come back από τα 00s, και όλοι φαίνονται ενθουσιασμένοι!

 

Το καλοκαίρι του 2023 φαίνεται πως τα φορέματα σε όλες τις γραμμές και στυλ όπως slip dresses και τα smocked dresses, τα maxi και τα mini, το sunset dress αλλά και τα κλασικά all time classic wrap dresses, θα επικρατήσουν δυναμικά στις επιλογές των γυναικών. Ανάμεσα όμως τους έρχονται και τα strapless φορέματα που την δεκαετία του 2000 ήταν νούμερο ένα τάση στην μόδα.

Να πούμε φυσικά πως την δεκαετία του 2000 πολλές τάσεις προκαλούσαν σοκ, και μάλιστα όταν ξεκίνησε να ακούγεται πως θα επανέλθουν τάσεις από την συγκεκριμένη χρονική περίοδο πολλοί τρομάξανε. Ωστόσο τώρα πια που τα Y2K trends βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, βλέπουμε ότι τα περισσότερα έχουν προσαρμοστεί στο σύγχρονο στυλ, δείχνοντας πολύ chic.

 

Η «επιστροφή» της τάσης

Μέσα στο χειμώνα, αλλά και κατά την διάρκεια του περσινού καλοκαιριού είδαμε τα tube tops να γίνονται τα πιο fashionable μπλουζάκια της σεζόν. Φυσική συνέχεια ήταν να δούμε να επιστρέφουν τα strapless φορέματα, που είναι η must επιλογή για το 2023. Μάλιστα ήδη πολλά fashion girls όπως Hailey Bieber, η Kendall Jenner, η Bella Hadid και η Kaia Gerber τα φοράνε ήδη!

Τα strapless φορέματα είναι μία από τις πιο διακριτικές σιλουέτες που ταιριάζει τέλεια και στις curvy φιγούρες. Τα κλασικά ελαστικά, minimal φορέματα είναι η πρώτη επιλογή και σίγουρα η πιο ευκολοφόρετη, αφού μπορείς να τα αξιοποιήσεις και σε βραδινές αλλά και σε casual εμφανίσεις.

Εκτός από τη minimal, Y2K εκδοχή του, το strapless φόρεμα έχει και την retro γραμμή του με στοιχεία corset στο πάνω μέρος του, ενώ συνδυάζεται και με θηλυκές φούστες σε πλισέ ή βολάν, που το κάνουν πιο ρομαντικό και πιο θηλυκό.