Στο Ράλλυ Φθιώτιδος θα τρέξει ο Ανδρέας Βαρδινογιάννης!

Το ντεμπούτο του κάνει ο Ανδρέας Βαρδινογιάννης πίσω από το τιμόνι ενός Skoda Fabia R5.

 

Το ντεμπούτο του στους αγώνες θα πραγματοποιήσει ο Ανδρέας Βαρδινογιάννης, αδελφός του Μάξιμου Βαρδινογιάννη, πίσω από το τιμόνι ενός Skoda Fabia R5.

 

Η αγάπη του Γιάννη Βαρδινογιάννη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι γνωστή στο χώρο των αγώνων. Στο παρελθόν συμμετείχε σε αγώνες ράλλυ (από το 1984 έως το 1992) με κορυφαία αγωνιστικά αυτοκίνητα κατακτώντας έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα από το 1987 έως και το 1992, έχοντας δίπλα του, τον Κώστα Στεφανή.

 

 

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια που ο ίδιος αποσύρθηκε από τον αγωνιστικό χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ωστόσο οι φίλαθλοι δεν σταμάτησαν να αναπολούν τις επιτυχημένες στιγμές που τους χάρισε στο παρελθόν. Τα χαμόγελα όπως φάνηκε επέστρεψαν, πριν από λίγες εβδομάδες, όταν σε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ εμφανίστηκε στις ειδικές διαδρομές το όνομα «Βαρδινογιάννης».

 

Οι παρευρισκόμενοι είδαν από κοντά τον γιο του επί έξι φορές πρωταθλητή Ελλάδος, να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του και μάλιστα να αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον πίσω από το τιμόνι ενός Skoda Fabia R5. Ο ίδιος φάνηκε πως από τους χρόνους που έγραψε θα ακολουθήσει την λαμπρή πορεία του πατέρα του χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους φιλάθλους του είδους.

 

Ντεμπούτο και για τον Ανδρέα Βαρδινογιάννη

Συνεχίζεται με το Ράλλυ Φθιώτιδος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ το Σαββατοκύριακο 1- 2 Ιουλίου (διπλός αγώνας, άσφαλτος και χώμα) και όπως φαίνεται οι συμμετοχές είναι οι περισσότερες της τελευταίας δεκαετίας.

 

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αναπολιοτάκης (Ford Fiesta R5), ο Κύπριος πρωταθλητής χώματος του 2021 Αλέξανδρος Τσουλόφτας (Volkswagen Polo R5), o Γιάννης Παπαδημητρίου (Skoda Fabia Rally2 Evo), ο 4 φορές πρωταθλητής Βουλγαρίας, Miroslav Angelov (Skoda Fabia Rally2 Evo) κ.ά.

 

Τα φώτα όμως τραβά πάνω της και η συμμετοχή του Ανδρέα Βαρδινογιάννη. Ο μεσαίος γιος του Γιάννη Βαρδινογιάννη τρέχει με το όνομα «Flandy» και θα πραγματοποιήσει και αυτός (μετά τον αδερφό του) το αγωνιστικό του ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα. Ο 24χρονος οδηγός θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός Skoda Fabia R5 και με συνοδηγό τον Κώστα Στεφανή.