Νέο εστιατόριο Louis Vuitton στο κέντρο του Saint-Tropez

View Gallery 7 Photos

Ένα νέο εγχείρημα με άκρως εντυπωσιακή διακόσμηση, που αναβλύζει ποιότητα και καλαισθησία.

Ένα νέο εστιατόριο για τους λάτρεις της γαστρονομίας στολίζει πλέον την Place des Lices στο Saint – Tropez, ένα μέρος που αποκτά σταθερή αυξανόμενη δυναμική. Η εξαιρετική διακόσμηση, το υψηλής αισθητικής περιβάλλον και οι γαστρονομικές προτάσεις μαγεύουν τους επισκέπτες. Ένας κομψός χώρος με στοιχεία μινιμαλισμού και κομψότητας

Τη γαστρονομική ταυτότητα υπογράφει ο Γάλλος σεφ Mory Sacko, βραβευμένος με αστέρι Michelin και επικεφαλής του εστιατορίου MoSuke στο Παρίσι, ο οποίος με τις μοναδικές του γεύσεις έχει καταφέρει να παντρέψει την εκλεπτυσμένη γαλλική κουζίνα με στοιχεία και μυρωδιές της Αφρικής και της Ιαπωνίας. Ένας γαστρονομικός δεσμός, που δοκιμάζοντάς τον, σε ταξιδεύει. Μία ενδιαφέρουσα γαστρονομική προσέγγιση, με ισχυρό χαρακτήρα.

Ο Mory Sacko είναι ένα υψηλού φήμης Γάλλος σεφ, αναγνωρισμένος διεθνώς με αστέρι Michelin, και όραμά του είναι να συνθέτει νέες γεύσεις παντρεύοντας στοιχεία διαφορετικών πολιτισμών, ενώ όπως έχει ο ίδιος του δηλώσει, η μαγειρική είναι ιεροτελεστία.

Στο κύριο menu του εστιατορίου συναντώνται κλασσικές γεύσεις ανατολής και δύσης, spicy street μυρωδιές της Ιαπωνίας και στοιχεία της γαλλικής κουζίνας. Τα υλικά που πρωταγωνιστούν είναι μοσχάρι,  αστακός, χαβιάρι, χαλούμι και κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι χρησιμοποιείται αποκλειστικά το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, κάτι που αναδεικνύει τη χώρα μας για τις εξαγωγές της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)