Η Ιωάννα Μαλέσκου στο πλευρό του Λιάγκα; – Οι πρώτες πληροφορίες

Αναβρασμός στις τηλεοπτικές μετεγγραφές, με την Φαίη Σκορδά να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων.

 

Οι τηλεοπτικές μετεγγραφές ξεκίνησαν και το τοπίο φαίνεται να βράζει. Πολλές αναχωρήσεις και πολλές οι φήμες για αντικαταστάσεις. Βασική πρωταγωνίστρια σε όλο αυτό το τοπίο, η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον ANT1, ενώ αρκετά είναι τα σενάρια που τη θέλουν να κλειδώνει με το Star για την πρωινή ζώνη του σταθμού.

Υπάρχει, ωστόσο, περίπτωση να δούμε την Ιωάννα Μαλέσκου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα;

Σχετικά με την Ιωάννα Μαλέσκου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Mega Καλημέρα», ειπώθηκε το εξής: «Θα μπορούσε να είναι μια από τις παρουσιάστριες που ενδεχομένως θα είναι υποψήφιες για να καθίσουν δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα τη νέα σεζόν». Ωστόσο, η παρουσιάστριά Ιωάννα Μαλέσκου φημολογείται ότι είχε δεχτεί πρόταση από το Star, κάτι που όμως, όπως ανέφερε ο Γιώργος Σκρομπόλας, ο σταθμός δεν επιβεβαιώνει.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε συγκεκριμένα: «Στην περίπτωση που κάτι δεν πάει πολύ καλά και δεν δούμε τη Φαίη Σκορδά στο Star ενδεχομένως να δούμε την Ιωάννα Μαλέσκου στο Star». Παράλληλα, αυτό που ειπώθηκε είναι πως η Ελίνα Παπίλα συζητά με το κανάλι της Κηφισιάς, ενώ ο Γιώργος Καρτελιάς δεν έχει ακόμα συζητήσει.

Η Φαίη Σκορδά όμως αναμφίβολα βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, διότι το τηλεοπτικό της μέλλον απασχολεί τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ αλλά και μια μεγάλη μερίδα κόσμου που βρίσκεται στο fan club της παρουσιάστριας. Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα σχετικά με τις κινήσεις της ιδίας αλλά του σταθμού, όπου μέχρι πρότινος συνεργαζόταν, σχετικά με το πρόσωπο που θα αναζητήσουν ώστε να την αντικαταστήσουν.