Σοφία Παυλίδου: Πόζαρε γυμνή στον φακό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη και εξηγεί τον λόγο

Αποκαλυπτική ήταν η φωτογράφιση της Σοφίας Παυλίδου στον φακό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, με την ίδια να μιλά ανοιχτά για αυτή της την απόφαση.

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” μιλώντας για όλα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην τολμηρή της απόφασή να φωτογραφηθεί γυμνή στο φακό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη.

Τι αποκάλυψε

Η ηθοποιός χωρίς ταμπού αποκάλυψε: «Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης κάνει τέτοιου είδους φωτογραφίες και έχει έναν ωραίο τρόπο να ανοίγει τους συνάδερφους του. Ήταν πολύ ωραίο για έμενα, δεν το έχω ξανατολμήσει σε τέτοιο βαθμό, αυτό δείχνει ότι είμαι εντάξει και καλά με τον εαυτό μου, ότι έχω αποδεχθεί αυτή η σεξουαλικότητα που έχω, την οποία στο παρελθόν προσπαθούσα να την κρύψω, γιατί στο παρελθόν έχω δεχθεί πολύ bullying και χυδαίο πέσιμο. Οπότε δείχνει πόσο καλά το έχω πια αποδεχθεί και μπορώ να κάνω και μια τέτοια φωτογράφιση, που μέχρι τώρα δεν έχω κάνει», ενώ πρόσθεσε: «Κάποιοι με προσέγγιζαν με χυδαίο τρόπο, ήταν παραβατικές συμπεριφορές. Έβαλα μίνι σε μεγάλη ηλικία. Προσπαθούσα να μην προκαλώ. Παλιότερα έδειχνες διαθέσιμη για πολλά πράγματα αν έδειχνες τα πόδια σου, ήταν τραγικό».