Προϊόντα σοκολάτας Lindt από την εταιρεία Πήγασος Α.Ε.

Για περισσότερα από 175 η ελβετική εταιρεία Lindt & Sprungli παράγει υψηλής ποιότητας σοκολάτες και σοκολατάκια, έχοντας μια πλούσια ποικιλία κωδικών στο portfolio της, προσφέροντας εμπειρίες premium σοκολάτας με συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Η ιδιαίτερη γεύση και υφή κάθε σοκολάτας Lindt οφείλεται στα υψηλά ποιοτικά standards σε όλα τα επίπεδα της παραγωγής: από την παραγωγή του καρπού κακάο έως την συσκευασία και την τοποθέτηση των προϊόντων στο ράφι.

 

Στην Ελλάδα η ελβετική εταιρεία Lindt & Sprungli διανέμεται από την εταιρεία Πήγασος Α.Ε. τόσο στην μικρή λιανική όσο και σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

 

Οι διαθέσιμοι κωδικοί προς το καταναλωτικό κοινό

  • Lindor Balls: Πρόκειται για σοκολατάκια διαθέσιμα σε συσκευασία 200gr, που αποτελούν κατάλληλη επιλογή δώρου για κάθε περίσταση.

 

  • Lindor Balls Trio: Πρόκειται για τα Lindor Balls σε συσκευασία 3 τεμαχίων. Είναι ιδανικό για αυθόρμητο και οικονομικό δώρο και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του προϊόντος είναι η ανταγωνιστική τιμή.

 

  • Lindt Classic 100g: Σοκολάτες γάλακτος Lindt Classic 100g σε 4 διαφορετικούς συνδυασμούς γεύσεων: γάλακτος, διπλή γάλακτος, γάλακτος με φουντούκι, γάλακτος με Σταφίδα & Ξηρούς Καρπούς.