Τα 4 τυριά της ΗΠΕΙΡΟΣ απέσπασαν χρυσά βραβεία στα DLG Awards 2022

Χρυσό βραβείο από το Γερμανικό Οργανισμό Πιστοποίησης Ποιότητας DLG, στο πλαίσιο των DLG Awards 2022, απέσπασαν τέσσερα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ.

 

Κατόπιν οργανοληπτικής εξέτασης για την εμφάνιση, τη συνοχή, την οσμή, τη γεύση, την ετικέτα και τη συσκευασία τους, χρυσό βραβείο απέσπασαν τέσσερα προϊόντα της εταιρείας ΗΠΕΙΡΟΣ από το Γερμανικό Οργανισμό Πιστοποίησης Ποιότητας DLG, στο πλαίσιο των DLG Awards 2022. Η διάκριση αφορούσε τη Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, τη Βιολογική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί με την πικάντικη γεύση του, καθώς και το χειροποίητο τυρί σχάρας Ταλαγάνι Αποστόλου, από 100% ελληνικό πρόβειο γάλα. Αξιοσημείωτο είναι πως Αξίζει και τα τέσσερα αυτά προϊόντα είχαν διακριθεί και στον περσινό διαγωνισμό ποιότητας του DLG.

 

Γερμανικός Οργανισμός Πιστοποίησης Ποιότητας DLG

Ο Οργανισμός DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) ιδρύθηκε το 1885 κι έχει έδρα την Φρανκφούρτη. Κάθε χρόνο, η επιστημονική ομάδα του DLG, εξετάζει περισσότερα από 20.000 προϊόντα διατροφής από όλο τον κόσμο και επιβραβεύει μόνο όσα πληρούν τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που έχει θέσει ο Οργανισμός.

 

Η νέα αυτή βράβευση, που αποτελεί την 4η κατά σειρά διεθνή διάκριση για τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022, συμπεριλαμβανομένων των διαγωνισμών Monde Selection Quality Awards 2022, Superior Taste Awards 2022, Mediterranean Taste Awards 2022.