Γυναίκα κατακτά για πρώτη φορά την πρωτιά του X Factor – Τι δήλωσε η νικήτρια

Την νικήτρια του «X Factor», Κατερίνα Λαζαρίδου, καθώς και τον Άγγελο Αρχανιωτάκη φιλοξένησε η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», που παρουσιάζουν ο Νικήτας Κορωνάκης και η Στέλλα Στυλιανού.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και η Έλενα Παναγιωτίδου ήταν εκείνοι που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και την δεύτερη φάση του τελικού. Κατά την ανακοίνωση του φετινού νικητή ο παρουσιαστής Ανδρέας Γεωργίου ξεκίνησε με το όνομα αυτού που διεκδίκησε τα 50.000 ευρώ, δηλαδή τον Άγγελο Αρχανιωτάκη, που βρισκόταν στην ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, η οποία και πανηγύριζε έξαλλα κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού μουσικής ήταν η Κατερίνα Λαζαρίδου, η οποία μη μπορώντας να πιστέψει στο γεγονός ξέσπασε σε κλάματα επί σκηνής δείχνοντας τον ενθουσιασμό και το μέγιστο των συναισθημάτων της. Ο Ανδρέας Γεωργίου επισήμανε πως πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού κατακτά την θέση της κορυφής μια γυναίκα.

Οι νικητές του X Factor παρευρέθηκαν, σήμερα 11 Ιουλίου, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» που παρουσιάζουν ο Νικήτας Κορωνάκης και η Στέλλα Στυλιανού, μοιράζοντας με το κοινό τις σκέψεις τους.

Η νικήτρια Κατερίνα Λαζαρίδου δήλωσε συγκεκριμένα: «Η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ ωραία, περάσαμε με όλα τα παιδιά πολύ όμορφα. Επαγγελματικά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με τη μουσική μόνο στα social media. Δεν σκεφτόμουν τη νίκη, το πηγαίνω βήμα-βήμα. Δεν σκόπευα να πάω στο X Factor. Η αλήθεια είναι ότι με κάλεσαν αλλά στην αρχή ήμουν αρνητική αλλά να που έκανα λάθος».

 

Τη συνέχεια του λόγου πήρε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, ο οποίος ανέφερε: «Δεν είχα κανέναν σκοπό να δηλώσω, το έκανα τελευταία στιγμή, 10 μέρες πριν από τις οντισιόν. Ο λόγος που το έκανα ήταν επειδή ένας φίλος μου με πίεσε. Δεν έχω κάνει μαθήματα μουσικής».