Βραβείο διεθνούς Πιστοποίησης έλαβε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό και το Ανθρακούχο ΘΕΟΝΗ

Η διεθνής Πιστοποίηση «AVPA Gourmet Product», η οποία αποδίδεται από επιτροπή Ειδικών της Γαστρονομίας και Chefs σε προϊόντα που διακρίνονται για τη γεύση, τη σύνθεσή αλλά και τη συνολική τους παρουσία στην αγορά, έδωσε δύο νέες διακρίσεις στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό και το Ανθρακούχο ΘΕΟΝΗ.

Ο Philippe Juglar, πρόεδρος του Διεθνούς Θεσμού Ποιότητας AVPA, ταξίδεψε στη Βατσουνιά της Καρδίτσας ώστε να απονείμει ο ίδιος τις δύο πιστοποιήσεις στον Δημήτρη Τσέλιο, Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο του ΘΕΟΝΗ, ο οποίος δήλωσε: «Ήταν τιμή μας να υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις μας τον αξιότιμο Πρόεδρο του Διεθνούς Θεσμού Ποιότητας AVPA, κ. Philippe Juglar. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που το ΘΕΟΝΗ εξακολουθεί να αναγνωρίζεται διεθνώς για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που το διακρίνουν, αναδεικνύοντάς το σε ένα Ελληνικό water brand με διεθνή χαρακτήρα».

Παλαιότερες διακρίσεις

Τα μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του ΘΕΟΝΗ ξεπέρασαν τα ελληνικά σύνορα και στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο πλαίσιο της απαιτητικής διοργάνωσης JAPAN AQUA AWARDS 2021, όπου απέσπασαν τέσσερις εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις για μία ευρεία γκάμα προϊόντων από το εντυπωσιακό portfolio τους.

Συγκεκριμένα απέσπασε την υψηλότερη των διακρίσεων, το Platinum Award, με τριπλή βράβευση για την pet συσκευασία, τη γυάλινη φιάλη αλλά και το Ανθρακούχο Νερό ΘΕΟΝΗ σε γυάλινη συσκευασία. Επιπλέον, βραβεύτηκε με GOLD Award για την καινοτόμο 100% ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία του ΘΕΟΝΗ.

Τέλος, οι 4 νέες διεθνείς διακρίσεις για το διαμάντι της Πηγής Γκούρα, το ΘΕΟΝΗ, ενισχύουν τη θέση του ως το κορυφαίο Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό σήμερα, που συμπληρώνει τα 38 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης.