Γλυκό Καφέ: Το Γλυκό Καφέ φτιάχτηκε για να αναδείξει και να ορίσει νέα επίπεδα στην διασκέδαση.

Το κατάστημα Γλυκό Καφέ, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Δράμας, αναμφισβήτητα είναι από τα αγαπημένα στέκια όλων μας. Η ζεστασιά του χώρου, η φιλόξενη διακοσμητική προσέγγιση, η πηγαία θετική ενέργεια του προσωπικού και φυσικά η ακαταμάχητη γεύση των ροφημάτων του είναι μερικά από τα κομμάτια του πάζλ που δομούν ουσιαστικά και απόλυτα τη συνταγή επιτυχίας αυτής της επιχείρησης.

Η μοναδικότητα αυτού του χώρου είναι η δυνατότητα του να προσαρμόζεται σε όλες τις αποστάσεις που καλύπτει το ρολόι, σε όλες τις ώρες της ημέρας εξυπηρετώντας τους πελάτες του από τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες με καφέδες και διάφορα ροφήματα, έως τις βραδινές ώρες με μοναδικά cocktails και ποτά.

Η γκάμα των προτάσεων που προσφέρει στους καταναλωτές του, εν μέσω του πλούσιου καταλόγου του, είναι ένα από τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα που κάνει το Γλυκό Καφέ να ξεχωρίζει.

Τα αρώματα του καφέ που αναβλύζουν από το κατάστημα προσελκύουν τους περαστικούς, οι οποίοι μπορούν να συνδυάσουν το μικρό τους διάλλειμα από την ρουτίνα της καθημερινότητας με ένα γευστικό ταξίδι, επιλέγοντας μέσα από την μεγάλη ποικιλία σε καφέδες, ροφήματα, ελαφριών σνακ αλλά και γλυκών εδεσμάτων, όπως σοκολατόπιτα, σουφλέ σοκολάτας, παγωτό και φυσικά αλμυρές επιλογές όπως club sandwich και τόστ που διατίθενται στο κατάστημα.

Και καθώς το φως της ημέρας παραδίδει τη σκυτάλη στην πλανεύτρα νύχτα, το Γλυκό Καφέ είναι πάντα σε ετοιμότητα να κάνει τη βραδινή σας έξοδο ιδιαίτερη και μοναδική. Ο χαμηλός φωτισμός, οι μουσικές μελωδίες, η μεγάλη γκάμα ποτών και κρασιών αλλά και η τεχνογνωσία του προσωπικού στην παραγωγή cocktails υπόσχονται να κάνουν την εμπειρία της εξόδου σας αφορμή για να το ξαναεπισκεφθείτε.

Το Γλυκό Καφέ φτιάχτηκε για να αναδείξει και να ορίσει νέα επίπεδα στην διασκέδαση, ώστε ακόμη και οι πιο απαιτητικοί να βρίσκουν αυτό ψάχνουν! Μία επίσκεψη είναι αρκετή για να σας μαγνητίσει…