Ως Τα Νύχια: «Ως τα νύχια» & «Ως τα νύχια Cosmetics»…δύο καταστήματα, δύο διαφορετικοί χώροι που όμως το ένα συμπληρώνει το άλλο αρμονικά.

View Gallery 7 Photos

Ποιος δεν νιώθει την ανάγκη να αφεθεί σε έμπιστα επαγγελματικά χέρια για την περιποίηση του; Ποιος δεν επιζητά λίγες στιγμές χαλάρωσης; Και το συμβουλευτικό κομμάτι, δεν τον επιζητούν όλες οι γυναίκες ώστε να επιλέγουν τα σωστά προϊόντα για την ρουτίνα τους; Ρητορικές οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις κλίνουν όλες προς μια κατεύθυνση!

Όλοι έχουν την ανάγκη της φροντίδας και της περιποίησης, είτε άνδρες είτε γυναίκες! Και το συμβουλευτικό κομμάτι…το επιζητούν όλες οι γυναίκες. Η έλλειψη εξειδικευμένων γνώσεων, η έλλειψη χρόνου που είναι αποτέλεσμα της αγχωτικής καθημερινότητας μας είναι οι λόγοι που έχουμε ανάγκη μια συμβουλή, ένα χώρο χαλάρωσης, ένα μέρος που θα πατήσουμε το pause και θα αφεθούμε στα έμπιστα χέρια των επαγγελματιών ομορφιάς.

 

Το «Ως τα νύχια Cosmetics», είναι ένας εμπορικός χώρος με προϊόντα φροντίδας προσώπου και σώματος, αξεσουάρ, κοσμήματα και πολλά καλλυντικά προϊόντα.

 

Η κα. Στέλλα Αθανασλερή επαγγελματίας ομορφιάς με πολυετή πείρα, ακαδημαϊκές γνώσεις και πολύωρες παρακολουθήσεις εκθέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι το άτομο που υπηρετεί με αφοσίωση εδώ και πολλά χρόνια τον χώρο της περιποίησης και του καλλωπισμού. Μέσα από την παρατήρηση και την καθημερινή επικοινωνία με τους ανθρώπους, αναζητά τις πραγματικές ανάγκες που έχουν οι καταναλωτές βρίσκοντας ουσιαστικές λύσεις. Κάπως έτσι ίδρυσε το 2014 το κατάστημα «Ως τα νύχια» και το 2022 το δεύτερο κατάστημα της «Ως τα νύχια Cosmetics».

Δύο καταστήματα, δύο διαφορετικοί χώροι που όμως το ένα συμπληρώνει το άλλο αρμονικά, ώστε οι καταναλωτές πέραν των υπηρεσιών περιποίησης και φροντίδας που επιλέγουν, έχουν και την δυνατότητα να προμηθεύονται τα κατάλληλα για αυτούς και τις ανάγκες τους προϊόντα, ώστε να συνεχίζουν την θεραπεία και περιποίηση τους και στο σπίτι τους. Έτσι πέραν του μέγιστου που θα επιτυγχάνεται εν μέσω της θεραπείας, ο καταναλωτής θα είναι στη ευχάριστη θέση να θεωρήσει ότι κι εκείνος έβαλε το μικρό του λιθαράκι στην βελτίωση της εικόνας του. Τι προσφέρουν όμως τα δύο αυτά καταστήματα; Πολλά και διάφορα!

Το κατάστημα «Ως τα νύχια», που βρίσκεται επί της οδού Γεωργίου Σταύρου 3, μετρά ήδη 8 χρόνιά επιτυχημένης λειτουργίας και ουσιαστικά προσφέρει υπηρεσίες περιποίησης άκρων, είτε καλλωπιστικού είτε θεραπευτικού χαρακτήρα. Εν μέσω των υπηρεσιών μανικιούρ, πεντικιούρ και θεραπευτικού πεντικιούρ ο κάθε καταναλωτής αντιμετωπίζεται με υπομονή, εστιάζοντας στο τι ακριβώς επιζητά ώστε να ικανοποιηθεί πλήρως. Φυσικά από το κατάστημα δε λείπουν οι υπηρεσίες του ημιμόνιμου βερνικιού, του gel, acrygel αλλά και πολλά ακόμη, τηρώντας πάντα όλα τα πρωτόκολλα και τους αυστηρούς υγειονομικούς κανονισμούς τόσο κατά την διάρκεια της εκτέλεσης των υπηρεσιών, όσο και κατά την προετοιμασία των εργαλείων.

 

Στον χώρο δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες να δοκιμάσουν, στον ειδικό νιπτήρα του καταστήματος, τα προϊόντα που αμφιταλαντεύονται για την αγορά τους.

 

Ο χώρος του «Ως τα νύχια» είναι προσεκτικά σχεδιασμένος ώστε όλες οι υπηρεσίες να διεξάγονται σωστά, ενώ διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα όπως κλιβάνους εργαλείων και πετσετών, τροχούς, φούρνους πολυμερισμού και πολλά ακόμη. Επιπρόσθετα, απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό που είναι πάντα σε ετοιμότητα ώστε να εξυπηρετήσουν και να συμβουλεύσουν τους πελάτες, αναπτύσσοντας μαζί τους μια μορφή φιλίας, γεγονός που βοηθάει ώστε η αύρα του καταστήματος να χαλαρώνει τους επισκέπτες και να νιώθουν μέσα στον χώρο του καταστήματος ασφάλεια, εμπιστοσύνη και σιγουριά.

Όσον αφορά το «Ως τα νύχια Cosmetics»…εδώ πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό, αλλά σύγχρονος και προέκταση του πρώτου καταστήματος. Το «Ως τα νύχια Cosmetics», που βρίσκεται στο κέντρο της Δράμας επί της οδού Γεωργίου Ζερβού 31, ξεκίνησε τη λειτουργία το 2022 και ουσιαστικά πρόκειται για έναν εμπορικό χώρο με προϊόντα φροντίδας προσώπου και σώματος, με αξεσουάρ, με κοσμήματα Ελλήνων καλλιτεχνών, αλλά και πολλά καλλυντικά προϊόντα εξαιρετικών εταιριών όπως Essence, Catrice, Peggy Sage. Στον χώρο του καταστήματος ωστόσο μπορεί κάποιος να επιλέξει και πιο εξειδικευμένα προϊόντα άλλων κατηγοριών όπως προϊόντα vegan, ανακυκλώσιμα και οργανικά προϊόντα σπουδαίων εταιριών όπως Fluff, Bomb αλλά και πολλές ακόμη. Επιπλέον στο χώρο του καταστήματος μπορεί κάποιος να προμηθευτεί αρώματα, αρωματικά χώρου (εμπνευσμένα από Ελληνικές βραβευμένες σειρές), κεριά μασάζ, λίμες, buffer, βερνίκια, travel size προϊόντα, στέρεά σαμπουάν, καθώς και μικροδωράκια για μικρούς και μεγάλους.

Στον χώρο δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες να δοκιμάσουν, στον ειδικό νιπτήρα του καταστήματος, τα προϊόντα που αμφιταλαντεύονται για την αγορά τους ώστε να είναι σίγουρη για την επιλογή τους, ενώ προμηθεύονται από το προσωπικό δωρεάν και αποστειρωμένες πετσέτες για την διασφάλιση της υγιεινής τους.

Το Vitrine σας παροτρύνει να επισκεφθείτε τα καταστήματα «Ως τα νύχια» και το «Ως τα νύχια Cosmetics», και να απολαύσετε τις υπηρεσίες ή και τις αγορές σας!