Αυτός είναι ο κανόνας που έχουν βάλει στα παιδιά τους Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ (!)

Το πριγκιπικό ζεύγος Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ πειθαρχεί τα παιδιά του, βάζοντας κανόνες που δεν «σπάνε» ποτέ…

 

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τον Τύπο με τη ζωή, τις συνήθειες τους αλλά και με τους κανόνες που ακολουθούν τόσο εκείνοι όσο και τα παιδιά τους.

Ωστόσο το λαμπερό ζευγάρι έχει φροντίσει να εφαρμόσει και τους δικούς του προσωπικούς κανόνες συμπεριφοράς στα παιδιά τους, μεταξύ των οποίων εντυπωσιακός είναι ο κανονισμούς ο οποίος δεν «σπάει» ποτέ και για κανέναν λόγο, είτε τα τέκνα τους είναι μαζί τους είτε με την νταντά τους.

 

Ο ισχυρός κανόνας

Συχνά το βασιλικό ζευγάρι, σύμφωνα με τη Mirror, εμφανίζεται να αφήνει και να παίρνει τα παιδιά του από το σχολείο και λέγεται ότι λατρεύει να συμμετέχει σε δραστηριότητες όπως η ποδηλασία και το ψήσιμο. Όμως αν και είναι διασκεδαστικοί σαν γονείς, έχουν θέσει ορισμένους κανόνες, συμπεριλαμβανομένου ενός που πρέπει να τηρείται ανά πάσα στιγμή.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον, ο κανόνας έχει να κάνει με το ότι απαγορεύονται οι φωνές στο σπίτι! «Οι φωνές είναι απολύτως ‘εκτός ορίων’ για τα παιδιά και κάθε σημάδι ότι φωνάζει ο ένας στον άλλο αντιμετωπίζεται επί τόπου», ανέφερε.

Η πηγή πρόσθεσε: «Το άτακτο παιδί απομακρύνεται από το σημείο του καυγά ή της αναταραχής και του μιλάει ήρεμα είτε η Κέιτ είτε ο Ουίλιαμ. Τα πράγματα εξηγούνται και περιγράφονται οι συνέπειες και δεν τους φωνάζουν ποτέ».

 

Να σημειωθεί πως σε παλαιότερη συνέντευξη του, στο περιοδικό Calm, ο πρίγκιπας είχε πει: «Και εγώ και η Κέιτ, θέλουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με το αίσθημα πως μπορούν να μας μιλήσουν για τα πάντα και να μας εκφράζουν τα συναισθήματά τους».

Ένας ακόμη κανόνας αφορά στο ποιοι μπαίνουν στο σπίτι. Αν θέλουν τα παιδιά τους να καλέσουν φίλους τους θα πρέπει να το κάνουν το Σαββατοκύριακο κατόπιν συνεννόησης και όχι τακτικά.

Όπως επίσης αντίστοιχα και όταν τα παιδιά τους θα θελήσουν να πάνε σε σπίτια φίλων τους, αλλά και στα ξαδέλφια τους, κυρίως στα εγγόνια της πριγκίπισσας Άννας με τα οποία κάνουν παρέα.