Η Πετρουτσέλι ρίχνει βέλη κατά της Σπυροπούλου: «Καλό θα ήταν όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη, να μην την ανοίγει αυτή την κουβέντα…»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και τα όσα είπε δεν έμειναν ασχολίαστα…

 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε για όλα. Όπως όμως ήταν αναμενόμενο….τα όσα είπε δεν έμειναν ασχολίαστα. Μάλιστα καυστικά ήταν τα σχόλια της Φλορίντα Πετρουτσέλι για την ίδια, καθώς στον παρελθόν είχε συνεργαστεί μαζί της.

 

Αρχικά τον λόγο πήρε η Ελεονώρα Μελέτη και ανέφερε: «Μόνο εγώ έχω την αίσθηση που έχω; Της έκανε ο άνθρωπος μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση και δεν πήραμε καμία σαφή απάντηση. Πήραμε μια απάντηση που εμένα μου βγάζει ένα μπέρδεμα μέσα της, ότι θέλει να απαντήσει σε πράγματα που έχουν ειπωθεί χωρίς να τα επαναλάβει και όποιος πάρει το μήνυμα, το πήρε».

 

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία απάντησε πως: «Η Κωνσταντίνα είχε πάει στην Ελένη και είχε ζητήσει συγγνώμη, είχε πει ότι “ντρέπομαι κάποιες φορές που συναντώ παλιούς συνεργάτες μου”. Πήγε να το κάνει για καλό και της βγήκε αρνητικό. Τώρα, νιώθω ότι κάνει κωλοτούμπα και υποστηρίζει όλα αυτά που έκανε, λέγοντας ότι είναι λάθη που της χρεώθηκαν και ότι δεν είναι έτσι ακριβώς»!

 

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει κάτι που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία και πρέπει να ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς στους συνεργάτες σου. Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν κι εγώ ήμουν και μάρτυρας. Καλό θα ήταν όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη, να μην την ανοίγει αυτή την κουβέντα, γιατί κάθε φορά νιώθω ότι της γυρίζει μπούμερανγκ».

 

Στο τέλος της συζήτησης η Φλορίντα σημείωσε πως: «Μετά από αυτή τη συνέντευξη, εγώ αντιλαμβάνομαι ότι η Κωνσταντίνα δεν έχει καταλάβει σχεδόν τίποτα από όλα αυτά που έχουν ειπωθεί».