Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλά για την Ντίνα Κώνστα – «Δεν είχε καμία σχέση με την Ντένη Μαρκορά»

Η Ντίνα Κώνστα, η υστεροφημία, το ταλέντο και η σπουδαία προσωπικότητα της.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε χθες, Κυριακή 3/7, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σπουδαία ηθοποιός η οποία έπασχε από άνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα του παρελθόντος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών αφήνοντας πίσω μεγάλη παρακαταθήκη και πλήθος αναμνήσεων στους οικείους της αλλά και στους συνεργάτες της.

Η εκλιπούσα Ντίνα Κώνστα είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, ερμηνεύοντας ρόλους που έμειναν στην ιστορία. Το κοινό πάντα θα θυμάται την αύρα, το ταλέντο και τις απίστευτες ατάκες της, μένοντας περισσότερο σε αυτές που ερμήνευε στον ρόλο της ως Ντένη Μαρκορά στην σειρά «Δυο ξένοι».

Την λύπη τους εξέφρασαν πλήθος συνεργατών, μιλώντας όμως με τα καλύτερα λόγια για την κορυφαία Ντίνα Κώνστα, μεταξύ των οποίων μίλησε και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της μιλώντας για την ηθοποιό.

«Είχε καταπληκτικό χιούμορ, καυστικό χιούμορ, ήταν πολύ ωραίος άνθρωπος η Ντίνα»

 

Τι δήλωσε

«Ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, ντόμπρος και με πάρα πολύ χιούμορ. Μια σπουδαία ηθοποιός κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η Ντίνα πλήρωσε τις επιλογές της και με κόπο κατάφερε να κάνει ότι ήθελε σε αυτή τη ζωή. Η Ντίνα είχε τεράστια θητεία στο θέατρο, είχε παίξει καταπληκτικούς ρόλους κι εκεί φαινόταν το πόσο καλή ηθοποιός ήταν. Εγώ που είχα την τύχη να τη δω σε πάρα πολλές παραστάσεις, είχα δει το μεγαλείο της τέχνης της Ντίνας Κώνστα.

Όσοι την είχαμε δει στην παράσταση Σωτηρία Μπέλλου, αυτό δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Ήταν συγκλονιστική ηθοποιός. Η Ντίνα Κώνστα δεν είχε καμία σχέση με τη Ντένη Μαρκορά. Ήταν αυτό που λέμε πραγματικά, οι Δύο ξένοι! Είχε καταπληκτικό χιούμορ, καυστικό χιούμορ, ήταν πολύ ωραίος άνθρωπος η Ντίνα. Είχε επιλέξει να ζει μόνη της, από άποψη και ιδεολογία. Κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, είχε πολύ έντονη πολιτική δράση και η ζωή της ήταν τελείως διαφορετική από αυτή της Ντένης Μαρκορά, σίγουρα».