Μάγεψε το κοινό ο Δημήτρης Πιέτρης στο Mykonos Art Festival 2022

Αυλαία άνοιξε το «Mykonos Art Festival 2022», με τον Δημήτρη Πιέτρη να μαγεύει με το 3DMappingVideo του τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση Mykonos Art Festival 2022 άνοιξε η σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη και η σολίστα κλασσικής κιθάρας Κορίνα Βουγιούκα όπου ερμήνευσαν γνωστές άριες με ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε έργα SCHUBERT, VILLA-LOBOS, RAVEL και PUCCINI.

Μία έκπληξη όμως περίμενε τους δεκάδες περιπατητές μπροστά από το Δημαρχείο της Μυκόνου, στα πλαίσια του Mykonos Art Festival 2022. Μετά την δύση του ηλίου στο δημαρχείο προβλήθηκε 3DMappingVideo, ζωντανεύοντας την πρόσοψη του κτιρίου αναδεικνύοντας την ιστορικότητα του και τη διαχρονική αρχαιολογική και πολιτιστική ταυτότητα της Μυκόνου και του ιερού νησιού της Δήλου.

Το 3DMappingVideo που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Πιέτρης (Εκτέλεση Παραγωγής: Εργοστάσιο Ονείρου -Μια παραγωγή της ΠΑΚΟ Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ σε συμπαραγωγή με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων) μετέτρεψε το κτίριο σε έναν ζωντανό καμβά, μαγεύοντας τους παρευρισκόμενους. Στο όμορφο θέαμα εμφανίστηκε η μορφή της Μαντώ Μαυρογέννους και οι λέοντες της Δήλου, καθώς και τα δελφίνια του Αιγαίου που κολυμπούσαν μέσα στο κτίριο και ξεπηδούσαν από τα παράθυρα του. Η εικόνα και τα χρώματα έδωσαν ζωή και ενέργεια στο κτίριο, αναδεικνύοντας το σε όλο του το μεγαλείο. Το ρυθμό και την ενέργεια της βραδιάς ανέλαβε να διατηρήσει η DJ Άννα Πασχαλίδου με τις μουσικές επιλογές της.