Απόφαση φωτιά των Ελληνικών καναλιών για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Διαγράφεται και από την ταινιοθήκη των καναλιών ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την κοινή απόφαση που πήραν τα τηλεοπτικά κανάλια, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να μην ξαναπροβάλλουν παραγωγή στην οποία ο ίδιος συμμετείχε.

Οι τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει θα πάψουν να προβάλλονται σε επανάληψη, ενώ την ίδια μοίρα θα έχουν και οι ταινίες και οι θεατρικές παραστάσεις στις οποίες ο ηθοποιός έχει αποτελέσει κομμάτι.

Η απόφαση της Ελληνικής τηλεόρασης φαίνεται να είναι οριστική μέχρι τουλάχιστον να εκδικαστεί η υπόθεσή του, ενώ «βαραίνει» και όσους συμμετείχαν μαζί του θεατρικά, κινηματογραφικά και τηλεοπτικά διότι από τις επαναλήψεις αποδίδονταν πνευματικά δικαιώματα τα οποία στο εξής χάνονται.

Ο ηθοποιός σε συνεννόηση με τη γυναίκα του και τον δικηγόρο του φαίνεται να περνάει σε αντεπίθεση όσον αφορά την υπόθεση που κατηγορείται, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη και άλλων περιπτώσεων που περιγράφουν κακοποιητικές συμπεριφορές του ηθοποιού, αλλά μέχρι τώρα ανέμεναν την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς διστάζουν να φτάσουν στη Δικαιοσύνη.