Ο Καραγκιόζης συναντά τον «Πλούτο» Αριστοφάνη στον θίασο Ηλία Καρελλά.

Το μεγάλο έργο του Αριστοφάνη «Πλούτος» γίνεται παράσταση για παιδιά από τον σκιοπαίκτη και σκηνοθέτη Ηλία Καρελλά, ο οποίος εμπνέεται από την τελευταία σωζόμενη κωμωδία του σατιρικού ποιητή, και δημιουργεί ένα έργο με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη.

Η ζωντανή μουσική, οι γιγαντοφιγούρες θεάτρου σκιών και οι ξεκαρδιστικότερες ατάκες του πιο αγαπημένου ήρωα μικρών και μεγάλων, κάνει την παράσταση να ξεχωρίζει και να εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Ο Ηλίας Καρελλάς δίνει ζωή με τη φωνή του στους χαρακτήρες του έργου, ενώ ο γνωστός ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου ερμηνεύει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το ρόλο του Πλούτου, αλλά και της Φτώχειας. Παράλληλα, η ξεχωριστή Αρετή Κετιμέ μαγεύει με τη φωνή και το σαντούρι της, ενώ το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων String Demons παίζει πρωτότυπη μουσική -κάνοντας ανατρεπτικές διασκευές, δίνοντας έτσι έναν ιδιαίτερο παλμό.

Η Αρχαία Κωμωδία του Αριστοφάνη μεταμορφώνεται εν έτη του 2021 σε ένα υπέροχο λαϊκό παραμύθι για παιδιά. Στην ειδική διασκευή για θέατρο σκιών, στους ρόλους του Χρεμύλου και του Καρίωνα συναντάμε τον Καραγκιόζη και τον Χατζηαβάτη.