Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο της “Jane Doe” που κατέθεσε μήνυση στο FBI επειδή δεν συνέλαβε τον Μπραντ Πιτ

Γνωστό έγινε το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από το ψεύτικο όνομα «Jane Doe» που κατέθεσε μήνυση κατά του FBI, μετά το κλείσιμο της υπόθεσης της Αντζελίνα Τζολί εναντίον του Μπραντ Πιτ.

 

Η άγνωστη αυτή γυναίκα που ακούει στο όνομα «Jane Doe» κατηγορούσε το FBI ότι δεν συνέλαβε τον διάσημο ηθοποιό, Μπραντ Πιτ, παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής πτήσης τους το 2016 παραλίγο να βλάψει σωματικά τη σύζυγό του και το ένα από τα παιδιά του.

 

Η ίδια μάλιστα ζητούσε από την υπηρεσία να της παραδώσει όλα τα έγγραφα σχετικά με την υπόθεση, ενώ διαμαρτυρήθηκε και για «έλλειψη διαφάνειας».

 

Σχετικά με την ταυτότητα της γυναίκας, παραμένουν άγνωστα τα στοιχεία της, ωστόσο σύμφωνα με τον Eriq Gardner του «Puck News» το πραγματικό πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την αγωγή είναι αυτό της Αντζελίνα Τζολί.

 

Η στάση της Αντζελίνα Τζολί

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα βίαιος και επιθετικός κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μάλιστα όταν εκείνη κατευθύνθηκε προς την τουαλέτα, εκείνος της έπιασε το κεφάλι και την ταρακουνούσε. Στη συνέχεια, εκείνος φώναζε ότι καταστρέφει εκείνη την οικογένειά τους. Η κορύφωση του καυγά ήταν όταν εκείνος επιτέθηκε και στον υιοθετημένο γιο τους, Μάντοξ, γεγονός το οποίο ο Πιτ αρνείται κατηγορηματικά. Η Αντζελίνα Τζολί στην κατάθεση που έδωσε ανέφερε επίσης πως ενώ η ίδια προσπαθούσε να ηρεμήσει από την ένταση και ήθελε να κοιμηθεί, εκείνος της πέταξε μπύρα.

 

Παρά τις προσπάθειες της να αποδείξει τους ισχυρισμούς της, επιμένοντας συνεχώς να γίνουν νέες έρευνες, το FBI αποφάσισε να απαλλάξει τον ηθοποιό από όλες τις κατηγορίες. Εν συνεχεία, όταν η υπόθεση έκλεισε η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε εξηγήσεις, τις οποίες και δεν πήρε ποτέ. Αυτός ήταν και ο λόγος, για τον οποίο προχώρησε σε αγωγή εις βάρος της υπηρεσίας.

 

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ όπου μίλησαν στη DailyMail, η Αντζελίνα Τζολί  αποσκοπούσε στο να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της και να αμαυρώσει την εικόνα του Πιτ. Ωστόσο, όπως λένε, η ίδια δεν έχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για όσα ισχυρίζεται.