Χαμός στο Super Κατερίνα: «Δεν μπορώ να κουβεντιάζω μαζί σου…»

Κλιμακώθηκε η ένταση στην «Super Κατερίνα» όταν η παρουσιάστρια είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία με το νικητή του ριάλιτι «Mission», Στέφανο Κοκολογιάννη.

 

Πήρε «φωτιά» το πλατό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», όταν η παρουσιάστρια είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στέφανο Κοκολογιάννη ο οποίος είναι ο νικητής του ριάλιτι «Mission». Πιο αναλυτικά ο κ. Κοκολογιάννης υποστήριξε πως η 38χρονη ήταν η αιτία που χώρισε από τη γυναίκα του, ενώ ήταν εκείνη που προσπάθησε να τον φέρει σε ρήξη με τα αδέλφια του.

 

Οι «καυτοί» διάλογοι

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης, νικητής του ριάλιτι «Mission», μεταξύ άλλων είπε: «Πριν από 15 χρόνια ήμουν για λίγους μήνες μαζί της. Ήταν η χειρότερη σελίδα στη ζωή μου. Δημιουργούσε πολλά προβλήματα σε εμένα και την οικογένειά μου όπως κάνει και τώρα στο θύμα. Αν το έκανε άντρας αυτό, θα μιλούσαμε για γυναικοκτονία και μισογυνισμό.

 

Μιλάμε για τον πιο διαστροφικό άνθρωπο δίχως ηθικούς φραγμούς. Σε εμένα έστελνε πάνω από 450 ροζ βίντεο με άλλους συντρόφους για να μου σπάσει τα νεύρα. Σκοπός της είναι να βάλει τα αδέρφια να σκοτωθούν όπως έκανε και σε εμένα με τα δικά μου αδέρφια».

 

Έπειτα κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Στέφανος Κοκολογιάννης είπε στην Κατερίνα Καινούργιου:

«Δεν μπορώ να κουβεντιάζω μαζί σου…»

 

Τότε η παρουσιάστρια του απάντησε: «Γιατί; Αν δεν μπορείς να κουβεντιάσεις μαζί μου, γεια σου. Καλημέρα. Ευχαριστούμε. Αν δεν μπορείς να κουβεντιάσεις μαζί μου, γιατί εγώ παρουσιάζω την εκπομπή, θα κλείσουμε. Σου μιλάω πολύ όμορφα κι ευγενικά. Θες να κουβεντιάσεις μαζί μου ή όχι;».

 

Στο άκουσμα της απάντησης της ο κ. Κοκολογιάννης της είπε: «Θα με αφήσεις να μιλήσω; Μιλάτε όλοι μαζί», και στη συνέχεια υπογράμμισε: «Δεν με τιμάει αυτό που λέω αλλά χώρισα από τη γυναίκα μου για μία ερωμένη. Το γνωρίζω το θύμα, είναι από τη δυνατότερη οικογένεια».