Το ατύχημα του Σάκη Τανιμανίδη & η ανάρτηση του στο Instagram

Τραυματίστηκε κατά την διάρκεια ενός αγώνα ο Σάκης Τανιμανίδης. Την είδηση αυτή μοιράστηκε με τους ακολούθους του στα social media του, αναρτώντας φωτογραφία με μία λεπτομερή περιγραφή.

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης αναμφισβήτητα είναι ένας άνθρωπος ιδιαιτέρως αγαπητός στο ελληνικό κοινό. Πέρα από ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και παρουσιαστής ο ίδιος είναι και ένα πρόσωπο που μετρά χιλιάδες ακολούθους στα social media, κάνοντας τον να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μάλιστα το γεγονός δείχνει να απολαμβάνει και ο ίδιος, καθώς καθημερινά μοιράζεται με τους ακολούθους του διάφορες στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

 

Ο τραυματισμός

Ο γνωστός παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, χθες Δευτέρα 24/10 είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ. Το εν λόγω ατύχημα έχει να κάνει με τον τραυματισμό του ποδιού του.

 

Την είδηση μοιράστηκε ο ίδιος, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Οι αναρτήσεις του Σάκη Τανιμανίδη για τον τραυματισμό του

«Ο μόνος τρόπος να με σταματήσουν», έγραψε χιουμοριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης, δείχνοντας τους συμπαίκτες του που συνέχιζαν να παίζουν μπάσκετ.

Πριν από λίγες ώρες ανέβασε και μία νέα φωτογραφία με το πόδι του, γράφοντας ως λεζάντα: «Το πόδι τελικά είναι αρκετά καλύτερα. Πιστεύω ότι μέχρι Παρασκευή θα είμαι 100%. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα».