Χωρισμός “βόμβα” μετά από δέκα χρόνια σχέσης – Όλες οι λεπτομέρειες

Αποφάσισαν να χωρίσουν και να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στις ζωές τους, έπειτα από 10 χρόνια σχέσης, η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς.

 

Τις ζωές τους αποφάσισαν να χωρίσουν η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαυρίδη στην εφημερίδα Ontime, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους και πλέον δεν μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

 

Χώρισαν μετά από 10 χρόνια

Το πλέον πρώην ζευγάρι, Ζέτα Δούκα και Μιχάλης Χατζαντωνάς, στη διάρκεια της κοινής τους ζωής έχουν που αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Θάλεια, γεγονός που τους κάνει να έχουν αποφασίσει από κοινού να διατηρήσουν γενικά χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα πρώτα σύννεφα στην σχέση τους εμφανίστηκαν την περασμένη άνοιξη, όταν το ζευγάρι προσπάθησε να ξεπεράσει τα προβλήματα του, χωρίς όμως τελικά να τα καταφέρει. Ο χωρισμός ήταν τελικά η λύση, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν είναι οριστικός. Οι δυο τους πλέον έχουν τυπικές σχέσεις, ενώ πάνω από όλα είναι η κόρη τους, που ήρθε στον κόσμο το 2016 και είναι η απόλυτη προτεραιότητα τους.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία κοινή φωτογραφία της Ζέτας Δούκα με τον Μιχάλη Χατζαντωνά στα social media ανέβηκε στις 2 Απριλίου, όταν έγινε το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, Θάλειας, η οποία έγινε 7 ετών.

 

Τι είχε δηλώσει η Ζέτα Δούκα για τη διαφορά ηλικίας με τον Μιχάλη Χατζαντωνά

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ζέτα Δούκα στο παρελθόν, είχε μιλήσει και για την μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον Μιχάλη Χατζαντωνά. Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Ο δρόμος της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης είναι μοναχικός. Δεν είμαι σίγουρη αν βοηθάει στις σχέσεις και την κοινωνική ζωή, γιατί όσο περισσότερο καταλαβαίνεις τόσο απομονώνεσαι. Εμένα μου έφερε κάποιους ανθρώπους που πιθανότατα να μην τους είχα, γιατί δεν θα μπορούσα να τους εκτιμήσω, αλλά έχει απομακρύνει και κάποιους άλλους γιατί δεν συμβάδιζαν με τον τρόπο σκέψης μου. Με τον Μιχάλη έχουμε πολλά κοινά σημεία στον τρόπο σκέψης. Ωστόσο, τα χρόνια που μας χωρίζουν, γιατί εκείνος είναι οκτώ χρόνια μικρότερος μου, είναι ένα σημείο αιχμής. Αν είχαμε την ίδια ηλικία, πιθανότατα να ήμασταν ακριβώς στο ίδιο σημείο του δρόμου. Τώρα έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε. Πάντως, είμαστε στον ίδιο δρόμο, που είναι και το ζητούμενο»