Δεύτερη επίθεση καρχαρία στην Αίγυπτο. Σοκαριστικά βίντεο!

Τρομακτικές επιθέσεις καρχαρία έζησαν τουρίστες στην Αίγυπτο τη στιγμή που απολάμβαναν τις διακοπές τους.

Το πρώτο θύμα ήταν μία 68χρονη συνταξιούχος από την Αυστρία. Το δεύτερο θύμα εικάζεται ότι ήταν ρουμανικής καταγωγής τουρίστρια που διέμενε σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Αίγυπτο και το περιστατικό συνέβη λίγο αργότερα. Ο τελευταίος αυτός θάνατος εκτιμάται ότι εκτυλίχθηκε την ίδια περίπου ώρα με τον πρώτο. Και τα δύο περιστατικά έλαβαν χώρα περίπου στο ίδιο σημείο. Για το δεύτερο θύμα δεν έχει δοθεί ακόμη επιβεβαίωση.

Η 68χρονη μόλις είδε τον καρχαρία προσπάθησε να βγει στην αξτή αλλά μάταια, καθώς ο καρχαρίας την άρπαξε και της έκοψε χέρι και πόδι! Δυστυχώς λίγο αργότερα κατέληξε από ακατάσχετη αιμοραγία.

Παρακάτω οι Αιγυπτιακές αρχές δήλωσαν: «Δύο γυναίκες δέχτηκαν επίθεση από καρχαρία ενώ κολυμπούσαν στην περιοχή του Σάχελ Χασίς, στα νότια της Χουργκάντα» ανέφερε το υπουργείο Περιβάλλοντος της Αιγύπτου, σημειώνοντας ότι διεξάγεται έρευνα για το θέμα.

Οι τοπικές αρχές απαγόρευσαν για τρεις μέρες το κολύμπι, τις καταδύσεις και το ψάρεμα στη γύρω περιοχή υπό τον φόβο εμφάνισης καρχαριών ξανά στα νερά.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα βίντεο ντοκουμέντα από τις φονικές επιθέσεις ενώ πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι οι εικόνες είναι σοκαριστικές με αίματα στο νερό και πλήθος κόσμου να φωνάζει και να αγωνιά.