20000 κόσμος έβαψε κόκκινη την Νέα Σμύρνη σε συναυλία του Λεξ! (vid)

Ο απόλυτος χαμός έγινε σε συναυλία του Λεξ, που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο γήπεδο του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη. Εικόνες πρωτόγνωρες όπως τις παλιές καλές εποχές!

20000 ήταν οι θεατές που έδωσαν παρόν στη συναυλία του 37χρονου ράπερ, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με πρωτοφανή τρόπο για τα τωρινά δεδομένα των συναυλιών. Το αποτέλεσμα ήταν να πλημμυρίσουν τα social media με αναρτήσεις φωτογραφιών και βίντεο, τα οποία μοιραζόμαστε μαζί σας παρακάτω.

Ο Λεξ είναι ο Αλέξης Λαναράς, διάσημος Έλληνας ράπερ με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, γεννημένος στις 25 Σεπτεμβρίου το 1984. Αρχικά ξεκίνησε ως γκραφιτάς στους Good Guys κι έπειτα ασχολήθηκαν με τη μουσική δημιουργώντας τα Βόρεια Αστέρια. Κυκλοφόρησαν 4 δίσκους κι έπειτα διαλύθηκαν. Το 2010 ξεκίνησε solo καριέρα, με τον πρώτο δίσκο του να κυκλοφορέι το 2014 με τίτλο Ταπεινοί και Πεινασμένοι, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από το Vice ως “ένα από τα πιο ‘real’ δείγματα του σύγχρονου ελληνικού hip hop”.

Έκτοτε συνεχίζει να αναβαθμίζεται αφού έχει ειπωθεί πως «ανεβάζει τον πήχη στη ραπ σκηνή». Οι στίχοι του αφορούν τα ναρκωτικά και την οικονομική κρίση.

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα της συναυλίας: