Δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα για την Μπέττυ Μαγγίρα – Δείτε τι της συνέβη

Ένα απρόβλεπτο γεγονός συνέβη στην Μπέττυ Μαγγίρα, και έκανε την εβδομάδα της όχι και τόσο καλή.

 

Χθες στον αέρα την εκπομπής της «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, ηθοποιός, μοντέλο και κωμικός stand-up, Μπέττυ Μαγγίρα, ανέφερε πως τράκαρε το αυτοκίνητο της στην γκαραζόπορτα. Όμως αυτό δεν ήταν το μόνο άσχημο που της συνέβη, καθώς σήμερα η ίδια πήγε να πάρει το αυτοκίνητο της για να μετακινηθεί και είδε ότι…έλειπε!

 

Το συμβάν της απώλειας του αυτοκινήτου το αντιλήφθηκε τις πρωινές ώρες, λίγο πριν πάει στην εκπομπή της. Η ίδια σχολίασε το γεγονός στην εκπομπή της σήμερα, δίνοντας πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη.

 

Τι είπε για το συμβάν η Μπέττυ Μαγγίρα

«Το σύμπαν δεν με αγαπάει. Τρίτη και 13 σήμερα. Χθες θυμάστε τι σας είπα; Δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα. Τον ένιωθα τον ανάδρομο. Χθες τράκαρα το αυτοκίνητο στην γκαραζόπορτα. Σήμερα το πρωί κατεβαίνω από το σπίτι και το αυτοκίνητο απλά έλειπε. Πάει το αυτοκίνητο, πάει το πουλί και το χελιδόνι. Έρχεται ένα λεωφορείο έμαθα από το μετρό. Θα παίρνω το μετρό και μετά το λεωφορειάκι ή ένα ηλεκτρικό πατίνι. Χρησιμοποίησε και το e-pass μου δεν είχε καμία τσίπα. Είναι σοκαριστικό το γεγονός να κατεβαίνεις κάτω από το σπίτι και να κοιτάς και να λες “αποκλείεται κάποιος μου κάνει πλάκα. Χθες μου συνέβη αυτό και σήμερα να μου το πάρουν;”. Τι άλλο θα με βρει; Μην με δείτε που γελάω, το σοκ ήταν μεγάλο. Σήμερα είμαι πια χωρίς αυτοκίνητο, δεν ξέρω πως θα έρχομαι εδώ».