Η κίνηση της Meghan Markle που γέμισε ερωτηματικά στους royal fans (βίντεο)

Για ακόμη μία φορά η εκρηκτική Μeghan συγκέντρωσε τα φώτα της προσοχής πάνω της, την στιγμή που οι royal βοηθοί ήθελαν να τη βοηθήσουν να τηρήσει το πρωτόκολλο.

 

Ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο είναι καταγεγραμμένο σε βίντεο, συνέβη όταν μέλη του Παλατιού προσπάθησαν να βοηθήσουν την Μeghan να τηρήσει το πρωτόκολλο καθώς εκείνη έκανε βόλτα μαζί με τον Harry, την Kate και τον William έξω από το Παλάτι.

 

Τι συνέβη

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το Παλάτι για να αφήσουν λουλούδια και αφιερώσεις στην αγαπημένη τους Βασίλισσα.

Ο πρίγκιπας William μαζί με την σύζυγο του και τους Sussexes εμφανίστηκαν έξω από το Παλάτι ώστε να χαιρετίσουν όλοι μαζί το συγκεντρωμένο πλήθος και να δουν από κοντά τις αφιερώσεις του απλού κόσμου στη Βασίλισσα.

Κατά την διάρκεια της βόλτας των Sussexes το πλήθος τους προσέφερε λουλούδια για να τους δείξουν την αγάπη αλλά και την συμπαράσταση τους στην δύσκολη αυτή περίοδο. Τότε, ένα άτομο από το Παλάτι πλησιάζει τη Meghan και της ζητά να πάρει τα λουλούδια από τα χέρια της (όπως ορίζει το πρωτόκολλο) αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Ένας δεύτερος άνθρωπος στη συνέχεια πλησιάζει τον πρίγκιπα Harry και παραλαμβάνει τα δικά του λουλούδια. Στη συνέχεια προχωρά προς της Meghan και αφού της εξηγεί πως αυτό προστάζει το πρωτόκολλο, εκείνη αναγκάζεται να αφήσει τα μπουκέτα.

Πιθανότατα η Δούκισσα του Σάσσεξ, Meghan Markle, ήθελε να φαίνεται στις φωτογραφίες με μια αγκαλιά από λουλούδια. Ωστόσο αυτό δεν επιτρέπεται από το πρωτόκολλο, καθώς πρέπει να αφήσει τα λουλούδια σε κάποιο άτομο από το Παλάτι. Αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας, μιας και μπορεί μέσα στα λουλούδια να βρίσκεται κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός ή κάποιο δηλητηριώδες έντομο.

 

Η ανακοίνωση του Harry για την απώλεια της Ελισάβετ

Το γεγονός του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ συντάραξε τον πρίγκιπα Harry, όπως και όλο τον πλανήτη. Ο ίδιος μάλιστα σε δημόσια δήλωση του μίλησε για την απώλεια της γιαγιάς του, με λόγια θαυμασμού και σεβασμού.

«Ήταν αγαπητή και αξιοσέβαστη σε όλο τον κόσμο. Γιορτάζω τη ζωή της γιαγιάς μου, της βασίλισσας Ελισάβετ και ενώ θρηνούμε για την απώλειά της, θυμόμαστε όλοι ότι ήταν πυξίδα για τόσους πολλούς ανθρώπους με την αφοσίωση της στο καθήκον. Η χάρη και η αξιοπρέπειά της που ήταν αληθινές σε όλη τη ζωή της αποτελούν τώρα την αιώνια παρακαταθήκη της».

«Γιαγιά μου, παρότι αυτός ο ύστατος αποχωρισμός μας θλίβει βαθιά, θα είμαι για πάντα ευγνώμων για όλες τις πρώτες μας συναντήσεις – από τις πρώτες παιδικές αναμνήσεις μου μαζί σου, μέχρι την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε από την θέση σου του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, την πρώτη φορά που γνώρισες την αγαπημένη μου σύζυγο και αγκάλιασες τα δισέγγονά σου».

«Λείπεις ήδη πολύ, όχι μόνο σε εμάς αλλά σε όλο τον πλανήτη. Και καθώς μιλάμε για πρώτες συναντήσεις, τώρα όλοι μας τιμούμε τον πατέρα μου στον νέο του ρόλο, αυτού του βασιλιά Καρόλου Γ΄».

«Ας θυμόμαστε όλοι τις λέξεις που είχε χρησιμοποιήσει μετά τον θάνατο του συζύγου της, του πρίγκιπα Φιλίππου, λέξεις που μπορούν όλους τώρα να μας παρηγορήσουν: Η ζωή αποτελείται από οριστικές αναχωρήσεις όπως και από πρώτες συναντήσεις».

«Σε ευχαριστώ για την αφοσίωσή σου στο καθήκον. Σε ευχαριστώ για τις σοφές συμβουλές σου. Σε ευχαριστώ για το μεταδοτικό σου γέλιο».

«Κι εμείς τώρα χαμογελάμε καθώς γνωρίζουμε ότι τώρα είστε ξανά μαζί με τον παππού και αναπαύεστε εν ειρήνη».