Δέσποινα Βανδή: Παρακολούθησε «Αντιγόνη» και θαύμασε τον σύντροφο της

Την καλύτερη φάση της, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της, διανύει η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή αυτό το διάστημα επέλεξε να ρίξει την ένταση της καθημερινότητας της, κάνοντας ένα διάλλειμά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, επιλέγοντας να επενδύσει σε λίγο χρόνο παραπάνω με τα παιδιά της αλλά και τον σύντροφο της Βασίλη Μπισμπίκη.

Αναμφίβολά η Δέσποινα είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του ηθοποιού, αφού φροντίζει να παρακολουθεί όλες τις παραστάσεις του ενώ πολλές φορές η ίδια βρίσκεται παρούσα και στις πρόβες.

Να σημειωθεί πως η σχέση του ζευγαριού μετράει πάνω από έναν χρόνο και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για έναν έρωτα που συνεχώς κλιμακώνεται. Η ίδια μάλιστα είναι αρκετά ενεργή στα social media και δε σταματά να ανεβάζει αναρτήσεις και φωτογραφικό υλικό με στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

 

Η Δέσποινα Βανδή στην «Αντιγόνη»

Την Κυριακή 17/7 η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Θέατρο Ορέστη Μακρή στη Χαλκίδα για να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης. Μάλιστα η ίδια δε παρέλειψε να μοιραστεί με τους ακολούθους της τις στιγμές της στο θέατρο. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η παράσταση προσέλκυσε πλήθος κόσμου με την ίδια να νιώθει υπερήφανη που ο σύντροφος της πρωταγωνιστεί στο σπουδαίο αυτό έργο.