Μοιράζει μηνύσεις ο Γιώργος Κιμούλης κατά γνωστών ηθοποιών

Ο Γιώργος Κιμούλης μετά τις κατηγορίες πέρασε στην αντεπίθεση, μοιράζοντας μηνύσεις σε διάφορες καλλιτεχνικές προσωπικότητες.

 

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, κ. Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε σε εκπομπή του Alpha όπου αναφέρθηκε στην αγωγή του ηθοποιού κατά του ΣΕΗ, ενώ αποκάλυψε πως ο πελάτης του κατέθεσε μηνύσεις και εναντίον ηθοποιών και γιατρών.

Τι δήλωσε

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καπερνάρος ανέφερε: «Η αγωγή κυρίως είναι για τη διαγραφή του κυρίου Κιμούλη από το ΣΕΗ. Κι επειδή αυτή είναι εντελώς παράνομη, την προσβάλαμε και θα δικάσουμε την αγωγή ενώπιων του αρμόδιου πρωτοδικείου, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η τάξη. Ο Κιμούλης δεν έχει καμία σχέση με όλους τους άλλους, οι οποίοι έχουν αναφερθεί για όποια εγκλήματα έχουν κατηγορηθεί».

Πρόσθεσε επίσης: «Έχουν έρθει πρόσφατα κάποιοι όψιμοι μάρτυρες, η άποψη των οποίων στηρίζεται σε ψέματα. Και όσοι εκ των 20 περίπου μαρτύρων, των οψίμων επαναλαμβάνω, κατέθεσαν εναντίον του Κιμούλη και διαπιστώσαμε ότι αυτοί είναι δολίως ενεργότατες, καταθέσαμε μηνύσεις. Έχουμε καταθέσει και εναντίον δύο γιατρών για ψευδείς βεβαιώσεις. Οι περισσότεροι είναι ηθοποιοί. Αυτοί οι ηθοποιοί κατέθεσαν για τη δίκη, ως μάρτυρες, οι οποίοι υποτίθεται πως γνώριζαν κάποια πράγματα. Όχι για όλους. Για όσους κρίναμε ότι δεν είναι ψευδομάρτυρες, οπωσδήποτε δεν στραφήκαμε εναντίον τους. Θα κριθούν αυτοί από το δικαστήριο. Φυσικά και έχουμε στοιχεία. Αν δεν είχαμε στοιχεία, δεν θα κάναμε μηνύσεις».