Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη συνάντηση με τους συνεργάτες της στο Πρωινό – Απουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας

Συντάθηκε για πρώτη φορά με τους νέους της συνεργάτες η Δούκισσα Νομικού. Απουσίασε ο συμπαρουσιαστής του Πρωινού, κ. Γιώργος Λιάγκας.

 

Με άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση παρευρέθηκε η νέα παρουσιάστρια του Πρωινού, Δούκισσα Νομικού, στον χώρο φωτογράφησης που είθισται να γίνεται πριν την πρεμιέρα. Η Δούκισσα, η οποία αναμένεται να αλλάξει τελείως τη δομή του Πρωινού, συναντήθηκε στο Νέο Ηράκλειο και για πρώτη φορά με τους περισσότερους από τους νέους συνεργάτες της προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί για τη τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά. Αξιοσημείωτο είναι πως από την συνάντηση αυτή απουσίαζε ο συμπαρουσιαστής του Πρωινού, κ. Γιώργος Λιάγκας.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε φορώντας ένα μίνιμαλ ασπρόμαυρο σύνολο, είχε ελεύθερα τα μαλλιά της και ήταν διακριτικά βαμμένη.

 

Η εκπομπή

Η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα σε σχέση με άλλες πρωινές εκπομπές, προκειμένου οι συντελεστές της εκπομπής να είναι σίγουροι ότι το πρόγραμμα θα βγει στον αέρα όταν το αποτέλεσμα που θα φέρουν στις πρόβες θα είναι το απαιτούμενο.

 

Σε όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας, η νέα παρουσιάστρια θα έχει όλο τον χρόνο στη διάθεσή της για να συντονιστεί με τους νέους συνεργάτες της, ανάμεσά τους η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Τάσος Τεργιάκης, η Λίτσα Πατέρα αλλά και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που είναι η νέα προσθήκη στην ομάδα φέτος μαζί με την Άρια Καλύβα η οποία θα αναλάβει να παρουσιάζει αποκλειστικότητες στο αστυνομικό και κοινωνικό ρεπορτάζ.

 

Σχετικά με την απουσία του Γιώργου Λιάγκα, αυτή έγινε διότι ο ίδιος επέστρεψε αργότερα απ’ όλους από τις διακοπές του.