Είναι έγκυος η Τζούλια Αλεξανδράτου; – Η ανάρτηση της στο Instagram!

Το πρώτο της παιδί φαίνεται πως περιμένει το πρώην μοντέλο, Τζούλια Αλεξανδράτου.

 

Την περίοδο της κυοφορίας φαίνεται πως διανύει το πρώην μοντέλο, Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε story, δημοσίευσε φωτογραφία της κοιλιάς της με τοn τίτλο «Baby loading». Στην εν λόγω φωτογραφία η Τζούλια απεικονίζεται ξαπλωμένη με το χέρι της να χαϊδεύει την κοιλιά της, αφήνοντας να εννοηθεί πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Τα τελευταία χρόνια το πρώην μοντέλο έχει επιλέξει μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένοντας όμως ιδιαίτερα ενεργή στα social media, φροντίζοντας να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

Ποιος είναι ο πατέρας του μωρού;

Μέχρι στιγμής η Τζούλια δεν έχει ανακοινώσει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Μάλιστα, αν ανατρέξουμε στο παρελθόν διαπιστώνουμε πως η τελευταία σχέση της που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν ο γάμος της με τον Κριστιάν Καρπόζιλο πριν μερικά χρόνια ,για τον οποίο είχε μάλιστα αφήσει την Ελλάδα, μετακομίζοντας μαζί του στην Αυστρία. Ωστόσο, μετά τον χωρισμό τους η ίδια επέστρεψε στην Ελλάδα, κρατώντας ένα πιο χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της.