Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η εκπομπή που θα τη δούμε καλεσμένη τη νέα σεζόν!

Η Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Fishy» του Γιάννη Τσιμιτσέλη, τα γυρίσματα της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει!

 

Η τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη δεν συνηθίζει να κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, ωστόσο εξαίρεση είναι για την ίδια η εκπομπή «Fishy» του Γιάννη Τσιμιτσέλη, στην οποία έχει δηλώσει πως επιθυμεί να παρευρεθεί.

Το «Fishy» η νέα πρωτότυπη ταξιδιωτική εκπομπή του MEGA, παρουσιαστής της οποίας είναι ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης. Η θεματολογία της εκπομπής θα είναι η ψυχαγωγική, μέσα από την οποία ο Γιάννης θα προσκαλεί το τηλεοπτικό κοινό στις πιο διασκεδαστικές εξορμήσεις.

Κάθε εβδομάδα, ο παρουσιαστής θα έχει παρέα έναν καλεσμένο που θα πηγαίνουν μαζί για ψάρεμα με σκάφος, μαθαίνοντας τεχνικές από τον σύμβουλο ψαρέματος, Κώστα Αντωνιάδη, απολαμβάνοντας τα μαγευτικά τοπία του Ιονίου. Έπειτα σε μια ερημική παραλία, θα τους περιμένει ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος, πάντα έτοιμος να μαγειρέψει ό,τι ψαρεύουν.

 

Η ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Το γεγονός της παρουσίας της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή του γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τα stories του. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία selfie τους στην οποία σημειώνει μάλιστα: «Στο fishy φέτος πιάσαμε και μία γοργόνα!!!! @elenimenegaki – Από το φθινόπωρο στο mega». Θυμίζουμε πως στην τελευταία του επίσκεψη στο πλατό της «Ελένης», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απέσπασε από την παρουσιάστρια την υπόσχεση πως θα τον βοηθήσει να εξερευνήσουν μαζί την Άνδρο. Η Ελένη μάλιστα είχε ρωτήσει τον ίδιο: «Αφού θα συνεχίσεις με το “Fishy”, θα περάσεις καθόλου από τα δικά μας χωριά; Θα σε περιμένω; Θα μου βάλεις τέρμα νησιώτικα να βγω;»

 

Η Ελένη κράτησε την υπόσχεσή της και μαζί γύρισαν και εξερεύνησαν την Άνδρο για τις ανάγκες της εκπομπής.