Είναι ερωτευμένη η Κατερίνα Λιόλιου; Τι αποκαλύφθηκε για την προσωπική της ζωή – Όλες οι λεπτομέρειες

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Λιόλιου να βρίσκεται σε μια νέα σχέση, και το «μυστήριο»…λύθηκε!

 

Το τελευταίο διάστημα φούντωναν οι φήμες περί νέου δεσμού της Κατερίνας Λιόλιου, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν την γνωστή τραγουδίστρια να είναι ερωτευμένη και να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Και καθώς ο χρόνος περνούσε…το «μυστήριο» λύθηκε! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη, η τραγουδίστρια είναι σε σχέση εδώ και έξι μήνες.

 

Μάλιστα όπως ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο σύντροφος της Κατερίνας Λιόλιου είναι γνωστό στέλεχος της δισκογραφικής της εταιρείας, Panik Records, ενώ ταυτόχρονα είναι και υπεύθυνος για τα live των καλλιτεχνών της εταιρείας.

 

Τι είχε δηλώσει η Κατερίνα Λιόλιου στο παρελθόν

Σε συνέντευξη που παραχώρησε τον περασμένο Ιούνιο, η Κατερίνα Λιόλιου ρωτήθηκε για την προσωπικής της ζωή λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στα προσωπικά μου… Είναι ωραίο πράγμα να με ρωτάς για πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη. Πρόταση γάμου δεν έγινε, αλλά έχω τρελαθεί τους τελευταίους μήνες με την έννοια της αγάπης, έχω κάτσει και έχω διαβάσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Μου αρέσει πολύ στην αναζήτηση αυτής της έννοιας, ότι όταν θέλεις να σε αγαπάνε και να αγαπάς, το πιο βασικό είναι να καταφέρεις πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και τώρα περνάω μια περίοδο που βλέπω πόσο δύσκολο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι εν ενεργεία, τώρα. Το δουλεύω πάρα πολύ, κάνω δυο χρόνια ψυχανάλυση. Ήμουν πιο τσιριμπίμ τσιριμπόμ. Λίγο καταλάγιασα κάπως».