Η Δανάη Μπάρκα απάντησε στα βέλη του Mente Fuerte, o οποίος μέσω instagram ξέσπασε εναντίον της για τα όσα είπε για την Μαρία Σολωμού!

Τα βέλη της εξαπέλυσε η Δανάη Μπάρκα κατά του Mente Fuerte o οποίος μέσω instagram ξέσπασε εναντίον της για τα όσα είπε για την Μαρία Σολωμού.

 

Ο Mente Fuerte ύστερα από σχόλιο της Δανάης Μπάρκα στο πρόσωπο της συντρόφου του, Μαρίας Σολωμού, ξέσπασε εναντίον της παρουσιάστριας μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Φυσικά το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο, κι έτσι η Δανάη Μπάρκα απάντησε και εκείνη στα βέλη του Mente Fuerte.

 

Η ανάρτηση του Mente Fuerte στο instagram

«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δε θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ@λ@τρ@π@δες. Όλοι έχουμε μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι, απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο». Στη δήλωση της Δανάης για τη Μαρία Σολωμού: «οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας», ο Mente Fuerte έγραψε: «Ε μάλλον και ο δικός σου δε θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ».Και δεν έμεινε εκεί, έγραψε: «Γυναίκα που έχει φάει ΤΟ bullying για το σώμα της, κάνει bullying σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της. Και το χειρότερο; Μίλησε για ηλικία, για τις προσωπικές της επιλογές και να το προχωρήσει πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη, έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού. Διαφορετικά; Όταν το θύμα γίνεται θύτης».

 

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα

«Εντάξει τώρα, εκτός του ότι ποτέ δεν έχουμε πει κάτι κακό για τη Μαρία. 15 φορές έχουμε παίξει συνεντεύξεις και την έχουμε εκθειάσει και μία φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι… Στη μία φορά που διαφωνήσαμε πέσανε να μας φάνε. Και δεν πέσανε όλοι. Ένας άνθρωπος!»

 

«Δέκα φορές την έχουμε εκθειάσει τη γυναίκα. Μία φορά που κάπου διαφωνήσαμε, ξαφνικά έγινε ντόρος. Δηλαδή η Μαρία Σολωμού ή οποιοσδήποτε άνθρωπος, αν ρωτήσουμε για τις απόψεις τις δικές μου, συμφωνεί με όλα; Και ξαφνικά έγινε ένας ντόρος για το bullying. Ποιο bullying; Το bullying είναι να διαφωνείς με μια τοποθέτηση;», πρόσθεσε.

 

Και κατέληξε: «Σε παρακαλώ! Ε μην τρελαθώ τώρα! Είναι αυτό που τα μεγαλοποιούμε για να υπάρχει ερώτηση και απάντηση. Λες και αυτό αφορά τον κόσμο. Ο καθένας είναι ωραίο να έχει τη γνώμη του. Οποιοσδήποτε άνθρωπος και αυτό παλεύουμε».