Έκανε τον κωδικό QR της κάρτας τατουάζ στο χέρι του και έγινε viral (vid)

Έκανε τατουάζ τον κωδικό της εκπτωτικής κάρτας του σούπερ μάρκετ και έγινε viral! Διαβάστε ποια ήταν η αιτία για αυτή του την απόφαση!

 

Ιδιαίτερα αφηρημένος φαίνεται πως ήταν ένας 30χρονος στην Αγγλία ο οποίος συνεχώς ξεχνούσε την εκπτωτική κάρτα του σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα να πληρώνει παραπάνω χρήματα για τις αγορές του. Ο ίδιος μάλιστα επισκεπτόταν αρκετές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας το σούπερ μάρκετ της Tesco αλλά ξεχνούσε διαρκώς την εκπτωτική του κάρτα. Το γεγονός ήταν αυτό που τον οδήγησε στο να αποφασίσει να κάνει τατουάζ στο χέρι του ένα…πρωτότυπο σχέδιο.

Έτσι, για να λύσει το πρόβλημα πήγε και έκανε τατουάζ τον… κωδικό σάρωσης της κάρτας στο χέρι του! Ο νεαρός παραδέχθηκε ότι σκεφτόταν αρκετούς μήνες να κάνει το συγκεκριμένο τατουάζ, καθώς πήγαινε τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα στο κατάστημα της Tesco, αλλά δεν έπαιρνε ποτέ την εκπτωτική του κάρτα με αποτέλεσμα να πληρώνει παραπάνω χρήματα.

Σε δήλωση που έκανε ο 30χρονός ανέφερε μεταξύ των άλλων: «Κάθε φορά που πηγαίνω στο ταμείο και τους δείχνω το χέρι για να μου σαρώσουν τον κωδικό, οι υπάλληλοι σοκάρονται. Έχει γέλιο να βλέπεις τα πρόσωπά τους εκείνη τη στιγμή. Θα μπορούσα να χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου, αλλά προτιμώ να το έχω στο χέρι μου».