Ελένη Μενεγάκη: Πότε κάνει πρεμιέρα η «Ελένη»; – Η επίσημη ανακοίνωση του Mega

Επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του Mega, η Ελένη Μενεγάκη, μαζί με παλιούς και νέους συνεργάτες.

 

Η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι θέμα ημερών να ξεκινήσει, με τις εκπομπές να ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την πρεμιέρα τους. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού θα κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο αυτό…δεν θα ισχύσει και για την Ελένη Μενεγάκη.

 

Με βάση έγκυρες πληροφορίες, η «Ελένη» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μία εβδομάδα αργότερα, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, και η ξανθιά τηλεπερσόνα, Ελένη Μενεγάκη, θα πει την πρώτη καλησπέρα της σεζόν την ίδια ώρα με τις προηγούμενες χρονιές, στις 13:30.

 

 

Η «Ελένη» θα επιστρέψει ανανεωμένη, με παλιούς και νέους συνεργάτες. Με την αμεσότητα και την ειλικρίνειά της, η Ελένη Μενεγάκη πρόκειται να ανοίξει και φέτος ένα παράθυρο σε θέματα που ενδιαφέρουν και θα συναντήσει ανθρώπους που θέλουμε να γνωρίσουμε σε βάθος.

 

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Η επίσημη ανακοίνωση που στάλθηκε στα ΜΜΕ, το πρωί της Πέμπτης (8/4), αναφέρει:

«Το Mega ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

 

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

 

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».