Σοκαριστικό δυστύχημα σε πάρτι αποκάλυψης φύλου στο Μεξικό – Αεροσκάφος πέταξε χρώμα πάνω από τους καλεσμένους και μετά συνετρίβη

Σε ένα απίστευτο δυστύχημα εξελίχθηκε το πάρτι αποκάλυψης φύλου που λάμβανε χώρα στη Σιναλόα του Μεξικού.

 

Ένα απίστευτο δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πάρτι αποκάλυψης φύλου στη Σιναλόα του Μεξικού, όταν το αεροσκάφος που πέταξε το χρώμα -που δηλώνει το φύλο του μωρού- έκανε μια βουτιά και συνετρίβη. Αποτέλεσμα της μοιραίας πτήσης ήταν να χάσει τη ζωή του ο πιλότος.

 

Να σημειωθεί ότι κανείς, ούτε οι μέλλοντες γονείς αλλά ούτε και οι καλεσμένοι, αντιλήφθηκαν την κατάσταση που επικρατούσε πάνω από τα κεφάλια τους την ώρα που πανηγύριζαν για το φύλλο του παιδιού.

 

Οι λεπτομέρειες

Το ευτυχισμένο ζευγάρι που σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνουν γονείς, θέλησαν να ανακοινώσουν το φύλλο του μωρού τους με ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό τρόπο. Έτσι προσέλαβαν ένα μικρό αεροσκάφος για να πετάξει και να ρίξει σκόνη είτε ροζ είτε μπλε χρώματος ώστε να υποδείξει το φύλο του μωρού που περιμένουν.

 

Καθώς το αεροπλάνο πλησίαζε τη μέλλουσα μαμά και τον μέλλοντα μπαμπά, απελευθέρωσε ροζ καπνό από την άτρακτο του – αποκαλύπτοντας πως θα αποκτήσουν κόρη.

 

 

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το αεροσκάφος Piper PA-25-235 Pawnee παρουσίασε κάποιο πρόβλημα, άρχισε να στροβιλίζεται, έχασε το φτερό του και συνετρίβη.

 

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, από την πτώση του αεροσκάφους σκοτώθηκε ο Luis Angel N., 32 ετών, πιλότος. Μάλιστα σύμφωνα με την Daily Mail, ο άτυχος πιλότος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

 

Τα αίτια της συντριβής διερευνώνται.

 

Το σοκαριστικό βίντεο με το δυστύχημα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν την οργή τους για το γεγονός πως κάποιοι διοργανώνουν τόσο ακραία πάρτι για να ανακοινώσουν το φύλο του παιδιού του.