«Επίθεση» Πολάκη κατά του Άδωνι Γεωργιάδη: «Ο τρόμος σου δεν κρύβεται»

Ο Παύλος Πολάκης σχολιάζει τον εμβολιασμό του Άδωνι Γεωργιάδη και βρίσκει την ευκαιρία να χύσει το «δηλητήριό» του για τα εμβόλια.

Ο Παύλος Πολάκης είναι Έλληνας γιατρός, βουλευτής Χανίων με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός, με έντονη πολιτική δραστηριότητα που τον κάνει πολλές φορές να είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Αυτή τη φορά ο κ. Πολάκης κέντρισε το πολιτικό ενδιαφέρον σχολιάζοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος πήγε να κάνει την 4η αναμνηστική δόση του εμβολίου.

 

Τι συνέβη

Το απόγευμα της Παρασκευής στο Κέντρο Υγείας Πατησίων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε την τέταρτη αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού δηλώνοντας πως: «Ο εμβολιασμός σώζει ζωές».

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός δήλωσε:

«Στο Κέντρο Υγείας Πατησίων πριν λίγο μόλις έκανα και την 4η δόση του εμβολίου κατά της covid-19. Ο εμβολιασμός σώζει ζωές. Ευχαριστώ το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό για την θερμή τους υποδοχή».

 

Τοποθέτηση Πολάκη

Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη δεν άργησε να σχολιαστεί από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκης, ο οποίος χωρίς περιστροφές έδωσε την δική του απάντηση.

«Ο τρόμος σου δεν κρύβεται»

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Πολάκης έχει εκφράσει δημόσια την άποψη του περί των εμβολίων, η οποία μόνο θετική δεν είναι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο ίδιος μέσα από την Βουλή των Ελλήνων έχει προκαλέσει τις οργισμένες αντιδράσεις τόσο του κυβερνώντος κόμματος (που τον κατηγόρησε για αμφισβήτηση των ειδικών και ότι κλείνει το μάτι στους αντιεμβιολιαστές) όσο και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος μάλιστα, σύμφωνα με αποκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα, αρνούνταν να εμβολιαστεί, μέχρι που ο ίδιος του το έθεσε επιτακτικά.

 

Πολιτική διάσταση

Η αντίδραση του κ. Πολάκη ωστόσο θα μπορούσε να ερμηνευτεί και διαφορετικά, μέσα από μία πολιτική διάσταση. Ίσως με τη λέξη «τρόμο» που είδε στο βλέμμα Γεωργιάδη ήθελε να αναφερθεί στο κλίμα ανάμεσα στους πολίτες -κάτι που όμως δεν προκύπτει από πουθενά στη φωτογραφία, με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό να ποζάρουν για μια σέλφι με τον υπουργό Ανάπτυξης.