Έριξε αυλαία το Survivor 2022 – Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

Αυλαία τέλους έριξε χθες Τετάρτη 6/7 το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2022, στο Άλσος Βεΐκου, με τους Άρη Σοϊλέδη και Στάθη Σχίζα να αναμετρώνται για το μεγάλο έπαθλο.

 

Το επί πολλά έτη αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης έλαβε τέλος, χθες Τετάρτη 6/7, με τα συναισθήματα να είναι ανάμικτα τόσο από την πλευρά των παικτών, όσο και από πλευράς τηλεθεατών. Ωστόσο στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο Άλσος Βεΐκου, είδαμε την μεγάλη ανατροπή καθώς ο Άρης Σοϊλέδης παρά το γεγονός ότι από την είσοδό του στο Survivor 2022 θεωρήθηκε ως το απόλυτο φαβορί μιας και ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης, δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

 

Όπως φάνηκε χθες το κοινό αντέδρασε ενεργά στην εκρηκτικότητα του Άρη μέσα στο παιχνίδι, καθώς και στην κατά διαστήματα αλαζονεία του, επιλέγοντας ως νικητή των χαμηλών τόνων αλλά εξαιρετικό στα αγωνίσματα, Στάθη Σχίζα.

 

Στάθης Σχίζας: «Μέρος του ποσού που κέρδισα θα διατεθεί για καλό σκοπό»

 

Ο Στάθης Σχίζας, μετά την ανακοίνωση του ονόματος του νικητή, αποκάλυψε ότι μέρος του ποσού που κέρδισε θα διατεθεί για καλό σκοπό.

 

Τι δήλωσε ο μεγάλος νικητής

«Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη του κόσμου πραγματικά και θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το είχα αποκαλύψει τόσο καιρό για την περίπτωση που κατακτούσα το έπαθλο. Από τη στιγμή που το κατέκτησα, πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που πήρα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο! Θέλω να πω και κάτι άλλο… Ότι είναι νικητής και ο Άρης, ο οποίος αξίζει και αυτός ένα τεράστιο συγχαρητήρια για όλα αυτά που τραβήξαμε μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλου».