Για συνέργεια σε παράνομη προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας συνελήφθη 65χρονη

Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης 2 Αυγούστου 65χρονη γυναίκα ελληνικής υπηκοότητας, η οποία φέρεται ως η προμηθεύτρια αυτοκινήτων σε κύκλωμα διακινητών παράτυπων μεταναστών.

 

Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στην περιοχή του Γκύζη, συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 2/8, 65χρονη γυναίκα ελληνικής υπηκοότητας η οποία φέρεται ως η προμηθεύτρια αυτοκινήτων σε κύκλωμα διακινητών παράτυπων μεταναστών.

 

Σε βάρος της 65χρονης γυναίκας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συνέργεια στην παράνομη προώθηση υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια, τελεσθείσα με κερδοσκοπία, κατά συρροή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

 

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε η αστυνομία, η 65χρονη μίσθωνε αυτοκίνητα από εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων και τα παρέδιδε σε συνεργούς της, ώστε να μεταβούν στα ελληνοτουρκικά σύνορα και να παραλάβουν υπηκόους τρίτων χωρών, τους οποίους έναντι αμοιβής μετέφεραν στο εσωτερικό την χώρας.

 

Μάλιστα σύμφωνα με στις δοθείσες πληροφορίες, οι διακινητές απέφευγαν τη διέλευση από κεντρικές οδικές αρτηρίες, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δε συμμορφώνονταν στα σήματα των αστυνομικών για έλεγχο και προέβαιναν σε επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο οδηγούς και επιβάτες άλλων αυτοκινήτων προκειμένου να μην συλληφθούν.