Η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου όταν ρωτήθηκε για τον Μάριο Πρίαμο – Τι είπε

Στα γενέθλια του πρώην συμπαίκτη της βρέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία ευχήθηκε εγκάρδια για εκείνον, ενώ δεν δίστασε να κάνει δήλωση σχέση με τον Μάριο Πρίαμο.

 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Survivor all Star, Ελευθερία Ελευθερίου, βρέθηκε στα γενέθλια του συμπαίκτη της Τάκη Καραγκούνια ώστε να του ευχηθεί, καθώς όπως ξέρουμε οι δυο παίκτες είχαν πολύ καλές φιλικές σχέσεις στην διάρκεια του παιχνιδιού.

 

Η ίδια μάλιστα είπε χαρακτηριστικά για τον Τάκη: «Δεν θα μπορούσα να λείπω από τα γενέθλια του Τάκη. Του εύχομαι χρόνια πολλά, πολύχρονος να είναι, να είναι πάντα καλά, υγιής και να είναι πάντα τόσο καλός φίλος, γιατί ο Τάκης είναι ένας πολύ φιλότιμος άνθρωπος και χαίρομαι που τον γνώρισα».

 

Ωστόσο, στην διάρκεια της γιορτινής βραδιάς, η όμορφη τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, σχετικά με το αν μίλησε  μαζί του στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, με την ίδια όμως να αποφεύγει να δώσει απάντηση και εξηγήσεις.

 

Συγκεκριμένα, χωρίς όμως αμηχανία, η Κύπρια τραγουδίστρια στην ερώτηση για το αν μίλησε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στον τελικό του Survivor all Star είπε : «Δεν θέλω να πω κάτι για αυτό. Ευχαριστώ».