Η αντίδραση της Kate Middleton όταν της έδωσαν τον τίτλο της πριγκίπισσας Diana

«Λαμπρή πριγκίπισσα της Ουαλίας» αποκάλεσε μια θαυμάστρια την Kate Middleton κι εκείνη δεν το άφησε ασχολίαστο.

Η ολοκλήρωση των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου ήταν ένα γεγονός που φαίνεται ότι ο πλανήτης ακόμα μιλά και θα μιλά για αυτό. Στο κέντρο της προσοχής βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Kate Middleton η οποία είχε συνομιλία με μια θαυμάστρια στο Κάστρο του Cardiff.

Μάλιστα, η Δούκισσα του Cambridge, μίλησε ανοιχτά για το αν θα γίνει πριγκίπισσα της Ουαλίας και αν θα πάρει τον τίτλο της αδικοχαμένης πεθεράς της, Diana.

Η συνομιλία της Kate Middleton με θαυμάστριά της

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter φαίνεται η Kate Middleton να κρατά ένα μπουκέτο λουλούδια στο κάστρο του Cardiff, να χαιρετά τον κόσμο και να συνομιλεί με fans που ήρθαν για να συναντήσουν την ίδια και την οικογένειά της από κοντά.

Σε μία στιγμή, καθώς εκείνη και ο William έσφιγγαν τα χέρια του κόσμου που τους περίμενε, ακούστηκε μια γυναικεία φωνή να λέει στην Kate: «Θα είσαι μια λαμπρή πριγκίπισσα της Ουαλίας». Η Δούκισσα του Cambridge απάντησε ότι είναι «πολύ ευγενικό» εκ μέρους της, με τον William να συμπληρώνει: «Είμαι σε καλά χέρια».

 

Τι θα συμβεί μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ αναμένεται ο πρίγκιπας Κάρολος να ανέβει στο θρόνο και να γίνει αυτόματα βασιλιάς, ώστε να διασφαλιστεί ότι ο βρετανικός θρόνος δεν θα μείνει κενός. Ο γιός του πρίγκιπας William θα είναι ο νέος πρίγκιπας της Ουαλίας, ενώ η Kate Middleton θα αλλάξει τίτλο και θα πάρει τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ο συγκεκριμένος τίτλος ανήκε στην πριγκίπισσα Diana, η οποία κληρονόμησε τον τίτλο όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981, ενώ παρέμεινε γνωστή με αυτό το όνομα μέχρι τον τραγικό θάνατό της στο Παρίσι, το 1997.